Follow us

Στο Zara σού βρήκαμε τα 6 μεταβατικά κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη γκαρνταρόμπα σου

Η ανανέωση και η κομψότητα είναι εγγυημένες για το μεταβατικό στιλ του φθινοπώρου.

Στα Zara σου βρήκαμε 6 μεταβατικά κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη γκαρνταρόμπα σου Pixel Formula

Δεν χρειάζεται να αποκαρδιωνόμαστε: Το γεγονός πως αναφερόμαστε στο φθινόπωρο και τη μεταβατική περίοδο προς αυτό, δεν σημαίνει πως πρέπει να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι και τις όμορφες ηλιόλουστες στιγμές του. Όχι, σε καμία περίπτωση. Ωστόσο, ποτέ δεν είναι αρκετά νωρίς, για να συζητήσουμε για τάσεις αλλά και νέες αγορές -ειδικά όταν πρόκειται για μία πολυπόθητη στιλιστική ανανέωση. Άλλωστε από μικρά παιδιά ακούμε τη φράση ''των φρωνίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν'', για αυτό και εμείς σήμερα θα σε προετοιμάσουμε καταλλήλως για τις επόμενες ημέρες.

Το μεταβατικό στιλ αποτελείται από βασικά κομμάτια, τα οποία μπορούν εύκολα να συνδυαστούν μεταξύ τους. Σκοπός του είναι να μας παρέχει άνεση, όταν η θερμοκρασία ''ανεβοκατεβαίνει''. Δεν είναι λίγες οι φορές που το πρωί φύγαμε από το σπίτι ντυμένες ζεστά και το μεσημέρι νιώθαμε αφόρητη ζέστη. Για να μην μιλήσουμε για το βράδυ, όπου βγαίνουμε με ένα αέρινο φορεματάκι και καταλήγουμε μετά τις 11:00 μμ να ''τουρτουρίζουμε'' από την υγρασία και την απότομη πτώση της θερμοκρασίας. Για όλους αυτούς τους λόγους και φυσικά για να είσαι πάντα κομψή και ''on point'' χρειάζεσαι φθινοπωρινά κομμάτια ''κλειδιά''.

Loading...

Κάνοντας μία ενεδελεχή έρευνα στις νέες fashion αφίξεις της αγοράς συναντήσαμε αμέτρητα ενδιαφέροντα ρούχα, παρ' όλα αυτά, ξεχωρίσαμε το νέο drop του Zara. Εκεί βρήκαμε όσα αναζητούσαμε για το μεταβατικό φθινοπωρινό στιλ: Φλοράλ μίντι φορέματα με κοντό μανίκι, oversized blazer, χαριτωμένες statement cardigans, tops για κάθε ώρα της ημέρας και την απόλυτη τάση στο denim, το loose jean. Όλα αυτά μπορούν να προστεθούν σε ένα καλοκαιρινό look και να συνδυαστούν με τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου, αποδεικνύοντας τη στιλιστική ευελιξία και διαχρονικότητα τους.

Συνέχισε να ''σκρολάρεις'' παρακάτω και ανακάλυψε τα πιο hot fall κομμάτια που θα ανανεώσουν το στιλ σου.

Zara | Τα ρούχα του Fall Drop του θα αναβαθμίσουν το στιλ σου

Εμπριμέ μίντι φόρεμα με μανίκι, Zara

Εμπριμέ σεμιζιέ φόρεμα, Zara

Μεσάτο μπλέιζερ με τσέπες, Zara

Ψηλόμεσο 90s jean, Zara

Πλεκτό φόρεμα με cut-out, Zara

Καπιτονέ τζάκετ με print, Zara

Ζακέτα με πλέξη ζακάρ, Zara

Μπλούζα με κοντό μανίκι και cut-out, Zara

Πλεκτή μπλούζα με σχέδιο στην πλάτη, Zara

Μαύρο ντραπέ τοπ με κόμπο, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ