Follow us

Αυτές είναι οι 5 φετινές φθινοπωρινές τάσεις που έχεις ήδη στη γκαρνταρόμπα σου

Η μόδα κάνει κύκλους και μας συστήνει την πιο ανανεωμένη εκδοχή παλαιότερων τάσεων.

Αυτές είναι οι 5 φετινές φθινοπωρινές τάσεις που έχεις ήδη στη γκαρνταρόμπα σου Pixel Formula

Δεν θέλουμε να σε στεναχωρήσουμε αλλά το φθινόπωρο είναι περίπου 2,5 εβδομάδες μακριά και προτού επικεντρωθείς στις καλοκαιρινές στιγμές, που πέρασαν αναπολώντας τες, εμείς θα σου πούμε να εστιάσεις στη γκαρνταρόμπα σου. Μετά από μία περίοδο, όπου η θερμοκρασία έμεινε ''σκαλωμένη'' για καιρό στα ύψη, η πτώση της δεν ακούγεται και ιδιαίτερα άσχημη, σωστά; Αν σκεφτείς, μάλιστα, πως με τη νέα εποχή έρχεται και η ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου, τότε προσθέτονται και άλλα θετικά δεδομένα στην μεταβατική περίοδο. Βέβαια, εμείς θα εστιάσουμε σήμερα στο κομμάτι της μόδας, καθώς δηλώνουμε φανατικοί λάτρεις της συζητώντας για τις φθινοπωρινές τάσεις.

Τον Ιανουάριo και τον Φεβρουάριο, που μας πέρασαν, μεγάλοι οίκοι και μοντέρνα ριζοσπαστικά brands μόδας παρουσίασαν τις νέες συλλογές τους για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-22. Ανάμεσα τους ξεχώρισε η έντονη glamorous διάθεση των σχεδιαστών, κάνοντας πολλοί λόγο για την αναβίωση των roaring 20s -κυρίως το είδαμε στα Ιταλικά fashion houses. Βέβαια, δεν έλειπαν και οι συλλογές, που αναβάθμισαν το άνετο casual στιλ μέσα από φίνα knitted κομμάτια και αξεσουάρ, που ολοκληρώνουν μοναδικά το εν λόγω χαλαρό ντύσιμο. Άλλοι οίκοι έβαλαν σκοπό των συλλογών τους να ντύσουν τη σύγχρονη γυναίκα και να ξαναγράψουν από την αρχή το dress code του γραφείου. Έτσι βλέπουμε διαχρονικά tailored κομμάτια, preppy - edgy στιλ και η άνεση να συνδυάζεται με το φανταχτερό και την πολυτέλεια.

Μελετώντας τις συλλογές τους παρατηρήσαμε, πως κάποια σχέδια και προτάσεις ήταν γνώριμες. Μάλιστα, τις είχαμε ήδη συναντήσει στο παρελθόν και πολλές από αυτές τις έχουμε στη γκαρνταρόμπα μας. Η βιομηχανία της μόδας ύστερα από την πανδημία έχει κάνει μία στροφή προς τη διαχρονικότητα και την ποιότητα και για αυτό βλέπουμε αρκετές τάσεις της επόμενης σεζόν να είναι η ανανέωση παλαιότερων. Παρακάτω, λοιπόν, ξεχωρίσαμε 6 φθινοπωρινές τάσεις, που θα επικρατήσουν την επόμενη σεζόν και έχεις ήδη στην συλλογή σου.

Οι 6 φθινοπωρινές τάσεις που υπάρχουν ήδη στη γκαρνταρόμπα σου

Slouchy Boots

Loading...

Vests

Loading...

Knitted Dress

Loading...

Platform Heels

Loading...

Padded Jacket

Loading...

Tailored Flared Pants

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ