Follow us

Η Υβόννη Μπόνσιακ έκανε το πιο ινσταγκραμικό look | Έτσι θα το υιοθετήσεις και εσύ

Τα trendy κομμάτια του outfit της που θα αναβαθμίσουν το στιλ σου.

Υβόννη Μπόσνιακ NDP

Οι Ελληνίδες fashionistas έχουν αποδείξει το τελευταίο διάστημα πως μπορούν να συναγωνιστούν επάξια τις λάτρεις της μόδας του εξωτερικού. Μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media παραδίδουν μαθήματα στιλ, δοκιμάζουν νέα trends και δημιουργούν τάσεις. Για αυτό και εμείς τις ''ακολουθούμε'' στενά, παρατηρώντας κάθε νέα τους πρόταση. Ανάμεσα στους fashion λογαριασμούς που έχουν ξεχωρίσεις για τις μοντέρνες, κομψές και πρωτότυπες ιδέες είναι και εκείνος της Υβόννης Μπόσνιακ, η οποία πέρα από την ιδιότητα του μοντέλου στο βιογραφικό της έχει και εκείνη της σχεδιάστριας μόδας.

Με μακρά πορεία στη βιομηχανία της μόδς είναι σίγουρο πως ξέρει πολλά για το styling και τις τάσεις, για αυτό και μπορούμε να την εμπιστευτούμε με τα μάτια κλειστά. Η τελευταία, μάλιστα, εμφάνιση της ήταν η επιτομή του ''trendy ινσταγκραμικού look'', καθώς θα μπορούσαμε να έχουμε δει το εν λόγω outfit σε κάποιο Instagram account των L.A girls.

Το ινσταγκραμικό look της Υβόννης Μπόσνιακ

Η ίδια δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία, στην οποία φοράει 3 μεγάλες τάσεις της σεζόν. Αρχικά επέλεξε ένα oversized blazer στην hot απόχρωση του ροζ, ενώ το συνδύασε με το αγαπημένο του street style biker σορτς. Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με mules και ψάθινο καπέλο.

Loading...

Get the look

Πρόκειται για ένα σύνολο, που αξίζει να αναδημιουργήσεις, για αυτό και εμείς σου βρήκαμε όλα τα must του look της Υβόννης Μπόσνιακ. Έτσι, θα κάνεις τη δική σου ινσταγκραμική στιγμή μόδας.

Σετ biker shorts και top, Pull & Bear

Ψάθινο καπέλο με λεπτομέρεια, H&M

Λινό μπλέιζερ, Zara

Λευκά mules, Envie Shoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ