Follow us

Λευκό μαγιό | Ποια Ελληνίδα celebrity φόρεσε το πιο ωραίο σχέδιο

Φαίνεται πως η κλασική απόχρωση προτιμήθηκε φέτος περισσότερο από κάθε άλλο σχέδιο.

Λευκό μαγιό | Ποια Ελληνίδα celebrity φόρεσε το πιο ωραίο σχέδιο NDP

Φέτος το καλοκαίρι μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, πως είχαμε μεγάλη ποικιλία στις τάσεις τόσο για το beach look όσο για τα μαγιό, τα οποία όπως έχουμε τονίσει στο παρελθόν είναι και οι πρωταγωνιστές της καλοκαιρινής γκανταρόμπας. Τον περισσότερο μας χρόνο το καλοκαίρι, άλλωστε, τον περνάμε στις παραλίες απολαμβάνοντας το ήλιο και τη ζεστή θάλασσα.

Ανάμεσα στις τάσεις των μαγιό, που ξεχώρισαν φέτος το καλοκάιρι, συγκαταλέγονται τα έντονα φλοράλ, τα underwire bra tops, τα μεταλιζέ, τα ribbed, τα cut-outs, οι pop αποχρώσεις και τα high rised κοψίματα. Βέβαια, οι style insiders, οι fashionistas και οι celebrities έδωσαν τη ψήφο επιστοσύνης τους φέτος και στα κλασικά σχέδια και πιο συγκεκριμένα στα λευκά μαγιό. Ειδικά οι Ελληνίδες φαίνεται να αγάπησαν τη εν λόγω διαχρονική απόχρωση, καθώς αποπνέει κομψότητα και καθαρότητα αναδεικνύοντας ταυτόχρονα και τη μαυρισμένη επιδερμίδα τους. Κάποιες προτίμησαν τα μπικίνι, άλλες τα strapless και τα ολόσωμα, σε κάθε περίπτωση το λευκό μαγιό έδωσε το παρών στα beach looks τους και στις αναρτήσεις του στα social media.

Ανακάλυψε παρακάτω όλα τα σχέδια, που επέλεξαν φέτος το καλοκαίρι οι Ελληνίδες celebrities και πες μας ποιο σου άρεσε πιο πολύ.

Τα καλύτερα λευκά μαγιό των Ελληνίδων celebrities

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ