Follow us

Η Bella Hadid και τα κοσμήματα της | Δες τα ξεχωριστά κομμάτια της λαμπερής συλλογής της

Το μοντέλο έχει μία μεγάλη ποικιλία κοσμημάτων από boho κομμάτια μέχρι πολύτιμα περιδέραια και fun σκουλαρίκια.

Η Bella Hadid και τα κοσμήματα της | Δες τα ξεχωριστά κομμάτια της λαμπερής συλλογής της Splash/Ideal Images

Κόρη ενός supermodel των 90s, αδερφή ενός από τα μεγαλύτερα μοντέλα στον κόσμο και της ιστορία της βιομηχανίας της μόδας, η Bella Hadid δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα λιγότερο από μία trendsetter και ιέρεια του στιλ. Η ίδια έχει ένα εκκεντρικό look, δεν φοβάται να πάρει στιλιστικά ρίσκα, ενώ ανάμεσα στα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της θα συναντήσουμε μοναδικά ρούχα και αξεσουάρ, που θα μπορούσαν να είναι μέρος έκθεσης. Η Bella Hadid λατρεύει τα 90s και τα 70s, για αυτό βλέπουμε τόσες αναφορές των outfits της από αυτές τις δεκαετίες. Ακόμα, συνδυάζει την πολυτέλεια με το sexiness ''καίγοντας'' τα φλας των φωτογράφων. Από τις εμφανίσεις της, ωστόσο, έχουμε να σημειώσουμε, πως εκείνες των κόκκινων χαλιών είναι οι πιο ενδιαφέρουσες. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το Schiaparelli φόρεμα της στην πρεμιέρα της ταινίας ''Tre Piani'' στο 74 Φεστιβάλ Καννών; Φυσικά κανείς.

Βέβαια υπάρχει και κάτι άλλο, που ξεχωρίζει τόσο στις εμφανίσεις της όσο και στην γκαρνταρόμπα της. Ο λόγος για τα κοσμήματα της. Η Bella Hadid ξέρει την πραγματική αξία αυτών των αξεσουάρ, για αυτό και δεν λείπουν από κανένα σύνολο της, καθώς ακόμα και στα pool και beach looks της επιλέγει statement σχέδια, που θα ολοκληρώσουν αριστοτεχνικά τις εμφανίσεις της. Η ίδια ούσα ιδιαιτέρως ενεργή στα social media δημοσιεύει αρκετές από τις εν λόγω εμφανίσεις της. Κάνοντας μία ενδελεχή περιήγηση στο ινσταγκραμικό προφίλ της ξεχωρίσαμε μερικά από τα πιο εκκεντρικά, μοντέρνα και μοναδικά κοσμήματα της.

Παρακάτω θα ανακαλύψεις πολύτιμα περιδέραια, boho chic αλυσίδες, χρυσές χειροπέδες με περίτεχνα σχέδια, λαμπερά κομμάτια, bodychains, trendy σχέδια αλλά και vintage, όπως επίσης και αμέτρητα δαχτυλίδια.

Τα κοσμήματα της Bella Hadid που αξίζει να ανακαλύψεις

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ