Follow us

Η Τόνια Σωτηροπούλου με το ιδανικό φόρεμα για τις βραδινές σου εξόδους

Το φόρεμα της φέρει ελληνική υπογραφή.

Τονια Σωτηροπουλου NDP

Οι βραδινοί έξοδοι έχουν το δικό τους dress code. Το σύνολο, που είναι κατάλληλο για ένα βραδινό ποτό ή μία πιο επίσημη έξοδο, ποικίλει από ένα αυστηρό κοστούμι, σε έναν μοντέρνο styling combo και τη διαχρονική και κλασική επιλογή του φορέματος. Σήμερα θα επικεντρωθούμε κυρίως στην τελευταία και πιο συγκεκριμένα στο φόρεμα, που επέλεξε να φορέσει πριν λίγες ημέρες η Τόνια Σωτηροπούλου.

Το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός μάς έχει συνηθίσει σε ενδιαφέρουσες εμφανίσεις μέσα από τις αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το προσωπικό της στιλ θα μπορούσε να χαρακτηριστική ως απλό, κομψό και sexy, με κομμάτια casual και επίσημα.

Το φόρεμα, που επέλεξε, συγκαταλέγεται στη δεύτερη κατηγορία. Πρόκειται για ένα σατινέ backless σχέδιο με λεπτές τιράντες και ένα διακριτικό ''V'' ντεκολτέ. Το εν λόγω φόρεμα φέρει την υπογραφή του ελληνικού σχεδιαστικού διδύμου Mi-Ro και θυμίζει αρκετά τα 90s και τη μινιμαλιστική διάθεση τους. Η Τόνια Σωτηροπούλου ολοκλήρωσε το σύνολο της με ασημένια φλατ σανδάλια και κοσμήματα στην ίδια απόχρωση.

Δες το βραδινό φόρεμα της Τόνιας Σωτηροπούλου

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ