Τα καλοκαιρινά looks της Ελένης Φουρέιρα που θα θέλαμε να φορέσουμε και εμείς

Έχει αναδειχθεί στη σύγχρονη Ελληνίδα Popstar αλλά και σε ένα fashion icon.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
NDP

Η καριέρα της έχει απογειωθεί, κάθε της τραγούδι είναι επιτυχία και πλέον έχει διεθνή αναγνώριση. Το στιλ της είναι μοντέρνο, μοιάζει σαν να έχει βγει από λογαριασμό fashionistas στο Instagram. Edgy looks, ιδιαίτερα κοσμήματα, αξιοζήλευτα platform heels και prints, που μας κάνουν να θέλουμε να αναδημιουργήσουμε τις εμφανίσεις της. Versace, Jean Paul Gaultier, Prada, Βρεττός Βρεττάκος, Marine Serre, Roberto Cavalli, Giuseppe Zanotti και Celia Kritharioti είναι μονό μερικοί από τους σχεδιαστές, που βάζουν την υπογραφή τους στα outfits της. Ο λόγος για την Ελένη Φουρέιρα, που έχει αναδειχθεί στη σύγχρονη Ελληνίδα Popstar αλλά και σε ένα fashion icon.

Η ίδια είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα social media και γεμίζει το feed μας με αναρτήσεις γεμάτες μόδας. Η αλήθεια είναι πως όταν είδαμε τις φωτογραφίες με τα Versace κομμάτια της συλλογής Spring/Summer 2021, η καρδιά μας πετάρισε. Οι ευχάριστες συναντήσεις μας με επώνυμες δημιουργίες στον λογαριασμό της στο Instagram συνέχισαν και πλέον ανυπομονούμε για κάθε της post, αφού είμαστε σίγουρες, πως θα είναι ενδιαφέροντα. Η Ελένη Φουρέιρα δεν φοβάται τα στιλιστικά ρίσκα, για αυτό και προτιμάει να δοκιμάζει τάσεις και να κάνει δραστικές αλλαγές στο look της. Το ίδιο θαυμάσια είναι και τα σύνολα, που επιλέγει επί σκηνής. Άλλοτε επιλέγει urban - athleisure looks με μία δόση glam και άλλες φορές sexy κορμάκια και μπότες, που ειλικρινά θα θέλαμε να έχουμε στη γκαρνταρόμπα μας.

Τα καλύτερα summer looks της Ελένης Φουρέιρα που θα φορούμε και εμείς

Σήμερα, ωστόσο, θα εστιάσουμε κυρίως στα καλοκαιρινά looks, τόσο εκείνα της πόλης όσο και των διακοπών. Παρακάτω ξεχωρίσαμε τα σύνολα της Ελένης Φουρέιρα, που αξίζει να δεις, καθώς είναι απολύτως on trend και αξιοζήλευτα.