Follow us

3 τρόποι για να φορέσεις το σατινέ σου φόρεμα και το φθινόπωρο

Ξέρουμε πως δεν θες να το αποχωριστείς για αυτό σου βρήκαμε τα απαραίτητα styling tips.

3 τρόποι για να φορέσεις το σατινέ σου φόρεμα και το φθινόπωρο Splash/Ιdeal Images

Ένα από τα κομμάτια κλειδιά της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας είναι τα φορέματα. Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν τα πιο χρήσιμα και on trend φορέματα είναι τα slip, εκείνα που μοιάζουν με κομπινεζόν και είναι σατινέ. Αυτά, λοιπόν, τα φορέματα έρχονται από τα αγαπημένα late 90s, όπου celebrities και it girls εμφανίζονταν συνέχεια με ένα τέτοιο σχέδιο. Πότε ήταν μίνι και έφεραν λεπτομέρειες από δαντέλα και πότε ήταν μίντι και είχαν μινιμαλιστική διάθεση. Σε κάθε περίπτωση κέντριζαν τα βλέμματα και τις τελευταίες σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι κυριαρχούν στις τάσεις και τις πασαρέλες, ενώ ξεχωρίζουν και στο street style.

Ξέρουμε ότι και εσύ έχεις ένα τέτοιο στη γκαρνταρόμπα σου και είμαστε σίγουρες πως δεν θες να αποχωριστείς το σατινέ slip φόρεμα σου, πακετάροντας στο πίσω μέρος της γκαρνταρόμπας σου. Σου έχουμε καλά νέα: Δεν χρειάζεται να το κάνεις, αφού παρακάτω σου συγκεντρώσαμε 3 χρυσές συμβουλές για να το φορέσεις και το φθινόπωρο.

Loading...

Layering is everything

Βασικό χαρακτηριστικό της επόμενης περιόδου είναι οι απότομες εναλλαγές στη θερμοκρασία. Το πρωί ξυπνάμε με κρύο, το μεσημέρι έχει αφόρητη ζέστη και το βράδυ έχει παγωνιά και συνήθως αρκετό αέρα. Πώς θα ανταπεξέλθει το δροσερό slip φόρεμα σε αυτές τις συνθήκες; Μέσω του layering, ο κανόνας του μεταβατικού στιλ.

-Μπορείς να συνδυάσεις το slip σατινέ φόρεμα σου με ένα blazer και ανάλογα με την περίσταση sneakers ή slingbacks.

-Φόρεσε μέσα από το εν λόγω φόρεμα ένα T-shirt ή αν έχει αρκετό κρύο ένα μακρυμάνικο στενό μπλουζάκι και ankle μποτάκια.

-Και γιατί να μην συνδυάσεις το slip φόρεμα σου με το αγαπημένο σου knitted πουλόβερ ή ακόμα και την Cardigan σου; Στην πρώτη περίπτωση θα φαίνεται το φόρεμα σου σαν φούστα και κανείς δεν θα το καταλάβει. Στη δεύτερη θα έχεις δημιουργήσει το must φθινοπωρινό σύνολο της σύγχρονης Παριζιάνας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ