Follow us

Το πιο χρήσιμο και διαχρονικό πανωφόρι που δεν πρέπει να λείπει από την φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου

Δίνει πάντα το παρών στο μεταβατικό στιλ και αξίζει την επένδυση.

Το πιο χρήσιμο και διαχρονικό πανωφόρι που δεν πρέπει να λείπει από την φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου Splash/Ideal Images

Τα πανωφόρια κάνουν δυναμικά την επιστροφή τους στις εμφανίσεις μας αυτή την περίοδο. Βέβαια, μπορεί να είσαι φανατική θαυμάστρια τους και να είχες επενδύσει και σε καλοκαιρινά πανωφόρια, αναβαθμίζοντας το στιλ σου. Σε κάθε περίπτωση τώρα γίνεται η ''επίσημη'' εμφάνιση τους, αφού η θερμοκρασία σταδιακά πέφτει και η αλλαγή στον καιρό κάνει αισθητή την έλευση του φθινοπώρου. Τα πανωφόρια είναι ίσως η τελική πινελιά στο σύνολο. Συμπληρώνουν μοναδικά το outfit, όπως ακριβώς το άρωμα την εμφάνιση μας ή το κραγιόν το μακιγιάζ μας. Είναι επίσης και το πρώτο κομμάτι του συνόλου που μαγνητίζει τα βλέμματα και ουσιαστικά αυτό που μας… παρουσιάζει, μιλώντας πριν από μας για εμάς. Ωστόσο, η καμπαρτίνα είναι αυτή που έχει ξεχωρίσει ανάμεσα τους και θα σου φανεί το πιο χρήσιμο αυτή την περίοδο.

Γιατί η καμπαρτίνα είναι το πιο απαραίτητο μεταβατικό πανωφόρι;

Η καμπαρτίνα είναι πρακτική, ευέλικτη και κομψή. Η κλασική και διαχρονική μπεζ εκδοχή της θα αποτελεί πάντα μία χρήσιμη και ευέλικτη επιλογή όσον αφορά το φθινοπωρινό αλλά και το ανοιξιάτικο στιλ, δηλαδή κατά τη διάρκεια των μεταβατικών μηνών. Η συγκεκριμένη χρωματική επιλογή είναι η πιο "safe", ενώ θα σου δώσει την ευκαιρία να τη συνδυάσεις με όλα τα outfits σου. Η καμπαρτίνα, επίσης, κάνει πάντα την εμφάνιση της στο street style αυτής της περιόδου, ενώ έχει συνδυαστεί με τον οίκο Burberry και το μπεζ χρώμα. Επίσης, αποτελεί μία ιδανική επιλογή και για το office style!

Loading...

Εάν δεν έχεις ακόμη στη συλλογή σου ένα τέτοιο κομμάτι, ήρθε η ώρα να το αποκτήσεις, καθώς είναι μία επένδυση, που δε θα μετανιώσεις ποτέ. Άλλωστε, όπως έχει αποδείξει, έχει περάσει το test του χρόνου σαν ρούχο! Παρακάτω συγκεντρώσαμε 5 σχέδια καμπαρτινών, που αξίζουν μία θέση στη γκαρνταρόμπα σου.

Μπεζ καμπαρτίνα, Massimo Dutti

Μπεζ καμπαρτίνα με ζώνη στη μέση, H&M

Μπεζ καμπαρτίνα με ζώνη στη μέση, Zara

Μπεζ καμπαρτίνα με ζώνη στη μέση, Mango

Μπεζ καμπαρτίνα με ζώνη στη μέση από 100% βαμβάκι, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ