Follow us

Η μεγαλύτερη και πιο χρήσιμη τάση του φθινοπώρου που δεν πρέπει να λείπει από τη γκαρνταρόμπα σου

Σου είναι ήδη γνώριμη και πρόκειται να γίνει το must των επόμενων εμφανίσεων σου.

Η μεγαλύτερη και πιο χρήσιμη τάση του φθινοπώρου που δεν πρέπει να λείπει από τη γκαρνταρόμπα σου Splash/Ideal Images

Η αλήθεια είναι πως ''χορτάσαμε'' το καλοκαίρι. Απολάυσαμε σίγουρα τη ζέστη και σε πολλές περιπτώσεις την ασφυγκτικά υψηλή θερμοκρασία, τις ηλιόλουστες ημέρες, τα μπάνια στη θάλασσα και τις χρυσές παραλίες, όπως επίσης και τους καλοκαιρινούς προορισμούς. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας πιο ανανεωμένες από ποτέ και να ξεσκονίσουμε το ''back to the city style'' μας και πιο συγκεκριμένα τη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα μας. Άλλωστε βρισκόμαστε μία ανάσα από τη νέα σεζόν και θα θέλαμε πάρα πολύ να νιώσουμε όσο πιο άμεσα την πτώση της θερμοκρασίας και την αλλαγή του καιρού. Ωστόσο, για λίγες μόνο ημέρες θα αρκεστούμε στην οργάνωση των κομματιών, που είναι κατάλληλα για το φθινόπωρο, έτσι ώστε να είμαστε προετοιμασμένες για την αλλαγή της εποχής.

Πώς θα οργανωθούμε σωστά για τη νέα σεζον;

Γυρνώντας από τη θερινή ανάπαυλα θα πρέπει να βάλουμε στην άκρη τα τα ρούχα, που έχουν έντονο καλοκαιρινό χαρακτήρα. Για παράδειγμα οι φούστες σαρόνγκ δεν αποτελούν κατάλληλες επιλογές για αυτή την περίοδο, όπως επίσης και τα λινά κομμάτια. Αυτά, που θα δώσουν το παρών και το φθινόπωρο, θα είναι τα ρούχα και τα αξεσουάρ, τα οποία μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά με τα φθινοπωρινά κομμάτια. Όσον αφορά τα τελευταία, πέρα από τα jackets, τα denim παντελόνια και τα πουκάμισα για το ''back to the city style'' θα χρειαστείς και ένα ακόμα απαραίτητο fall κομμάτι, το οποίο ήταν, είναι και θα είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς. Το είδαμε να μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας και να ξεχωρίζει στις συλλογές των προηγούμενων δύο σεζόν με τις ιέρειες του στιλ να το εντάσσουν σε κάθε τους ινσταγκραμική ανάρτηση και σύνολο (ακόμα και στο quarantine style). Ο λόγος για το διάσημο knitwear, τα πλεκτά ρούχα που έχουν κερδίσει δικαίως τις καρδιές μας.

Loading...

Τα πλεκτά κομμάτια, που δεν πρέπει να λείπουν από τη γκαρνταρόμπα σου

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για την εν λόγω τάση, καθώς σου είναι γνώριμη. Στην αγορά συναντήσαμε κομμάτια σε έντονα χρώματα αλλά και ουδέτερες αποχρώσεις, με ενδιαφέρουσες fun και ρομαντικές λεπτομέρειες και πολυτελείς, μαλακές υφές, κάνοντας τα knitted κομμάτια ιδανικά για το μεταβατικό στιλ των επόμενων ημερών. Παρακάτω ξεχωρίσαμε 5+ 1 απαραίτητα πλεκτά κομμάτια, που θα σου λύσουν τα χέρια και θα αναβαθμίσουν το στιλ σου.

Πλεκτό πουλόβερ με ρίγες, Mango

Knitted Μίντι ασύμμετρο φόρεμα με κοψίματα, Bershka

Knitted set παντελόνας και τοπ, H&M

Κοντό αμάνικο πουλόβερ, Pull & Bear

Ριμπ πουλόβερ από μαλλί και μετάξι, Massimo Dutti

Ζακάρ εμπριμέ ζακέτα, Stradivarius

Πλεκτή μπλούζα με κοντό μανίκι, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ