Follow us

Ιφιγένεια Πιερίδου | Ποια είναι τα φθινοπωρινά κομμάτια που δεν αποχωρίζεται η ηθοποιός

Η ηθοποιός, που θα την απολαύσουμε στη σειρά ''Η γη της Ελιάς'', μας δείχνει την γκαρνταρόμπα της.

Ιφιγένεια Πιερίδου Instagram @ifi_pier

Η νέα τηλεοπτική σεζόν είναι γεμάτη από ενθουσιώδη projects και ενδιαφέρουσες παρουσίες. Φρέσκες ιδέες και νέα πρόσωπα έρχονται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και εμείς έχουμε ήδη ξεχωρίσει τα αγαπημένα μας. Μεταξύ των νέων πρωταγωνιστών, η Ιφιγένεια Πιερίδου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μας για έναν συγκεκριμένο λόγο, που δεν είναι άλλος από το στιλ της. Άλλωστε, εμείς εδώ αγαπάμε τη μόδα και θέλουμε να σου μεταφέρουμε κάθε εξέλιξη στη fashion βιομηχανία αλλά και πρόταση, για να ανανεώσεις τις εμφανίσεις σου και τη γκαρνταρόμπα σου και η Ιφιγένεια Πιερίδου έχει αρκετές styling ιδέες να σου προσφέρει.

Κάνοντας μία σύντομη περιήγηση στο ινσταγκραμικό προφίλ της νεαρής ηθοποιού αντιληφθήκαμε, πως έχει μία ιδιαίτερα ρομαντική ματιά όσον αφορά το styling. Φαίνεται πως λατρεύει το bohemiam στιλ, τα φλοράλ κομμάτια, τις αέρινες γραμμές αλλά και τα crop tops. Η αισθητική αυτή διαπερνά όλες τις φωτογραφίες της. Επίσης, η Ιφιγένεια Πιερίδου λατρεύει και το urban street style, καθώς φοράει αρκετά oversized edgy κομμάτια, που θα συναντάγαμε στις μεγάλες πρωτεύουσες του εξωτερικού. Η γκαρνταρόμπα της, ωστόσο, δεν έχει υπερβολές και αποτελείται από βασικά κομμάτια, που είτε θα έχεις και εσύ στη δική σου είτε θα χρειάζεσαι οπωσδήποτε.

Loading...

Σε ποια φθινοπωρινά ρούχα δίνει τη ψήφο εμπιστοσύνης της η Ιφιγέναι Πιερίδου

Σήμερα, όμως, θα εστιάσουμε περισσότερο στα φθινοπωρινά κομμάτια της συλλογής της Ιφιγένειας Πιερίδου αναζητώντας εκείνα, που δεν αποχωρίζεται ποτέ τη μεταβατική σεζόν. Θες να μάθεις ποια είναι τα fall must - haves της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας της; Συνέχισε να σκρολάρεις και θα τα ανακαλύψεις παρακάτω.

Oversized Blazer

Loading...

Knitted Crop Sweater

Loading...

Casual Jacket

Loading...

Midi Dress

Loading...

Denim Everything

Loading...

Crop Hoodie

Loading...

Florals

Loading...

Athleisure Set

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ