Follow us

Σύμφωνα με το Tik Tok αυτά είναι τα περσινά φθινοπωρινά trends που θα φορεθούν και φέτος

Τις είδαμε πέρσι, τις αγαπήσαμε και θα τις φορέσουμε και φέτος.

Σύμφωνα με το Tik Tok αυτά είναι τα περσινά φθινοπωρινά trends που θα φορεθούν και φέτος Splash/Ideal Images

Η κάθε μία μας έχει το δικό της στιλ, τα δικά της αγαπημένα κομμάτια και τη δική της αισθητική. Σε κάποιες αρέσει περισσότερο η καλοκαιρινή μόδα από τη χειμερινή και σε άλλες η ανοιξιάτικη από τη φθινοπωρινή. Σε κάθε περίπτωση, είτε μας αρέσει είτε όχι, μπροστά μας και σε απόσταση αναπνοής είναι το φθινόπωρο και η στιλιστική ανανέωση, που τουλάχιστον εμείς περιμένουμε αγωνιωδώς να έρθει. Μην μας παρεξηγήσεις, λατρεύουμε τα must του καλοκαιριού, τα raffia αξεουάρ, τα αέρινα φορέματα και τα πέδιλα, ωστόσο, αναζαητούμε κάτι διαφορετικό και πιο φθινοπωρινό αφού ήδη έχουμε μπει στο ''fall mood''.

Ξεφυλλίζουμε περιοδικά, editorials, σκρολάρουμε στο Instagram και στις υπόλοιπες πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να βρούμε όσα θα ξεχωρίσουν και θα αγαπηθούν τους επόμενους μήνες. Τι θα φορεθεί; Ποια είναι τα styling hacks, που θα κάνουν πιο εύκολη τη μετάβαση στο φθινοπωρινό στιλ; Ποιες είναι οι fall αγορές, που χρειαζόμαστε οπωσδήποτε; Πώς θα αξιοποιήσουμε τα ήδη υπάρχοντα ρούχα της γκαρνταρόμπας μας με έναν φρέσκο τρόπο; Όλα αυτά τα ερωτήματα και ακόμα περισσότερα βρίσκονται συνέχεια στο μυαλό μας και δεν σταματάμε ποτέ μέχρι να τους δώσουμε απαντήσεις. Κάνοντας, λοιπόν, την έρευνα μας για όσα μας περιμένουν στη φθινοπωρινή μόδα συναντήσαμε ένα μικρού μήκους βίντεο με σημαντικές fashion πληροφορίες.

Loading...

Fall '21 | Τα περσινά trends που θα φορεθούν και φέτος

Πιο συγκεκριμένα πέσαμε πάνω στο Tik Tok της Mikayla Stephenson, μίας fashion expert, η οποία μας μιλάει για τις φθινοπωρινές τάσεις, που θα επικρατήσουν τις επόμενες εβδομάδες και μήνες. Μάλιστα, πρόκειται για περσινά trends, που θα φορεθούν ξανά και ξανά φέτος. Ανακάλυψε παρακάτω τις περσινές φθινοπωρινές τάσεις, που θα κερδίσουν και φέτος τη ψήφο εμπιστοσύνης των fashion insider.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ