Follow us

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Φόρεσε το πουκάμισο που θα κάνει το φθινοπωρινό σου ντύσιμο πιο εύκολο

Το απόλυτο must have κομμάτι της νέας σεζόν.

Iliana Papageorgiou NDP Photo Agency

Εάν υπάρχει κάτι που μπορεί να σου φτιάξει αμέσως τη διάθεση μετά το τέλος των διακοπών και την επιστροφή στην πόλη είναι η νέα εποχή που ξεκινά. Πλέον μετράμε μερικές μόλις ημέρες για τον ερχομό του φθινοπώρου και αυτό σημαίνει πως μπορούμε να ξεκινήσουμε την ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας ώστε να υποδεχτούμε τη νέα σεζόν με τον καλύτερο τρόπο.

Εκτός από τις νέες τάσεις που σίγουρα θα σε ενθουσιάσουν, αξίζει να δώσεις την προσοχή σου σε κάποια διαχρονικά κομμάτια που μπορείς να φορέσεις με διαφορετικούς τρόπους και θα σε βοηθήσουν να ντυθείς πιο εύκολα την επόμενη περίοδο. Ακριβώς όπως το λευκό πουκάμισο, το οποίο είναι ένα από τα items που μπορείς να φορέσεις όλο τον χρόνο με διαφορετικό styling.

Υπενθύμιση για τη στιλιστική αξία του λευκού πουκαμίσου ήταν ένα look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Η παρουσιάστρια δημιούργησε ένα look που είναι ιδανικό για την επιστροφή στην πόλη αλλά και τις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου. Συγκεκριμένα, συνδύασε ένα λευκό, ψηλόμεσο, denim σορτς με λευκό πουκάμισο, τις άκρες του οποίου είχε δέσει ώστε να τονίσει τη μέση της.

Styling Tips

Εκτός από το look της παρουσιάστριας, εμείς σου προτείνουμε να φορέσεις το λευκό πουκάμισο και ανοιχτό με τα t-shirts και τα tank tops σου. Συνδύασε το με denim ή υφασμάτινα παντελόνια, αλλά και φούστα, ώστε να είσαι πάντα πολύ κομψά ντυμένη χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Το look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Loading...

Ζέτα Μακρυπούλια – Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Φόρεσαν την ίδια λινή ολόσωμη φόρμα με τελείως διαφορετικό τρόπο

Οι 10 Έλληνες celebrities με τους περισσότερους Instagram followers

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ