Follow us

Σου βρήκαμε το fall outfit που θα έχεις σαν πασπαρτού για κάθε σου εμφάνιση

Σου βρήκαμε το fall outfit που θα έχεις σαν πασπαρτού για κάθε σου εμφάνιση.

Σου βρήκαμε το fall outfit που θα έχεις σαν πασπαρτού για κάθε σου εμφάνιση Splash/Ideal Images

Λίγο πριν δείξει το ημερολόγιο ''Σεπτέμβριος'' έχουμε ξεκινήσει ήδη την οργάνωση της γκαρνταρόμπας μας. Σιγά σιγά πακετάρουμε τα καλοκαιρινά ρούχα και αξεσουάρ, τα μαγιό μπαίνουν στο πίσω μέρος της ντουλάπας, τα πέδιλα στην άκρη και τα λινά σε σάκους, καθώς ο καιρός αλλάζει. Η θερμοκρασία πέφτει μέρα με τη μέρα και έτσι ξεκινάμε το πρωί με κρύο, συνεχίζουμε την ημέρα μας με μία ζέστη και την τελειώνουμε σε δροσερή ατμόσφαιρα -τόσο δροσερή που χρειαζόμαστε και ένα πανωφόρι... Ένα από τα προτερήματα της επόμενης σεζόν, άλλωστε, είναι το layering, ο συνδυασμός πολλών κομματιών και στοιχείων για τη δημιουργία του ιδανικού φθινοπωρινού outfit.

Βέβαια, το γεγονός, πως έρχεται το φθινόπωρο δεν σημαίνει πως οι μέρες ''στιλιστικής απελπισίας'' λαμβάνουν τέλος. Δεν σημαίνει πως θα σταματήσουμε να καθόμαστε μερικά πρωινά με ένα κενό βλέμμα μπροτσά από τη ντουλάπα και τα συρτάρια σκεπτόμενες πως ''δεν έχουμε τίποτα να φορέσουμε''. Όχι, για να σταματήσουν να υπάρχουν αυτές οι μέρες, χρειαζόμαστε έμπνευση και κομμάτια, που θα δημιουργούν σύνολα πασπαρτού -εύκολα, γρήγορα και κομψά outfits.

Ψάχνοντας, λοιπόν, ανάμεσα στις στιλιστικές συμβουλές των σπεσιαλίστων και στα μυστικά των fashion influencers πέσαμε πάνω στο ιδανικό fall outfit, εκείνο που θα φοράς συνέχεια με διαφορετικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Ο λόγος για το styling combo του φορέματος σου με το δερμάτινο τζάκετ. Έτσι θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις τα καλοκαιρινά φορέματα σου και τις επόμενες εβδομάδες συνδυασμένα με το edgy δερμάτινο τζάκετ σου και τα φθινοπωρινά παπούτσια της επιλογής σου.

Loading...

Editor's Picks | Ο fall combo που θα σου λύσει τα χέρια

Παρκάτω ξεχωρίσαμε τα φορέματα και τα τζάκετ, που εξίζουν μία θέση στη ντουλάπα σου και είμαστε σίγουρες, πως θα δώσουν τέλος στα δύσκολα στιλιστικά πρωινά. Μην ξεχνάς, πως αυτό το outfit είναι ιδανικό τόσο για το γραφείο όσο και για τις εξόδους σου, ακόμα και τις βραδινές, πάντα με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Εμπριμέ κοντό φόρεμα, Zara

Μαύρο τζάκετ από δερματίνη, H&M

Εμρπιμέ μίνι φόρεμα, Bershka

Μαύρο τζάκετ από συνθετικό δέρμα, Marks & Spencer

Σατινέ μάξι φόρεμα, Massimo Dutti

Μαύρο δερμάτινο τζάκετ, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ