Follow us

Οι πιο κομψές φθινοπωρινές τάσεις για να ανανεώσεις το στιλ σου με τον πιο ξεχωριστό τρόπο

Η νέα σεζόν ξεκινά με τα πιο ιδιαίτερα trends.

street style Pixel Formula

Νέα σεζόν σημαίνει νέες συλλογές, νέες τάσεις και μία μεγάλη ευκαιρία να εξελίξεις το στιλ σου, να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις διαφορετικούς συνδυασμούς στα σύνολα σου. Φέτος το φθινόπωρο, τα κυρίαρχα trends θα σε βοηθήσουν να δημιουργείς εμφανίσεις που χαρακτηρίζονται από άνεση και κομψότητα, κάνοντας την καθημερινότητα σουπιο ιδιαίτερη.

Τα χαρούμενα, έντονα χρώματα, αλλά και τα πολυχρηστικά αξεσουάρ όπως τα μαντήλια, τα statement πανωφόρια και το αγαπημένο item των top models, δηλαδή οι cropped ζακέτες είναι μερικά μόλις από τα trends που έχουν ήδη κατακλείσει τα Instagram προφίλ των influencers. Παρακάτω ξεχωρίσαμε πέντε τάσεις του φθινοπώρου που αξίζουν την προσοχή σου και σου τις προτείνουμε.

Τα trends που έχουμε ξεχωρίσει

- Χρωματιστό κοστούμι

Ακόμα κι αν τα σκούρα χρώματα σου φέρνουν στο μυαλό αμέσως τους μήνες του φθινοπώρου, φέτος μπορείς να προσθέσεις περισσότερα έντονα και χαρούμενα χρώματα στα σύνολα σου. Εμείς σου προτείνουμε να επενδύσεις σε ένα κοστούμι στο αγαπημένο σου χρώμα, το οποίο μπορείς να φορέσεις σε κάθε περίσταση. Για το γραφείο, συνδύασε το με loafers και πουκάμισο, στις casual βόλτες σου με sneakers και tank tops, ενώ σε βραδινή έξοδο μπορείς να το φορέσεις ένα ένα party top και τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα.

Loading...

- Δερμάτινο πανωφόρι

Σίγουρα από τις πρώτες αγορές που σκέφτεσαι να κάνεις είναι πανωφόρια και jackets σε basic αποχρώσεις που ταιριάζουν με τα πάντα και δεν θα σε δυσκολεύσουν ιδιαίτερα στο styling. Ωστόσο, φέτος αξίζει να κάνεις ένα βήμα παραπέρα στο στιλ σου και να επενδύσεις σε μία καμπαρντίνα ή ένα δερμάτινο πανωφόρι σε μία πιο ιδιαίτερη απόχρωση όπως το λιλά ή το κόκκινο. Τη στιγμή που που θα αποφασίσεις να το φορέσεις, θα συνειδητοποιήσεις πως ταιριάζει με πολλά περισσότερα χρώματα από ό,τι πιστεύες και είναι η pop πινελιά που θα αναβαθμίσει το στιλ σου.

Loading...

- Cropped ζακέτα

Από τη στιγμή που οι cropped ζακέτες κατάφεραν να κερδίσουν μία θέση στη λίστα με τις τάσεις της μόδας δεν έχουν χάσει στιγμή τη δημοτικότητα τους. Τις αγαπούν ιδιαίτερα top models όπως η Kendall Jenner και η Kaia Gerber και πλέον τις φορούν και διάσημες fashion influencers.

Αυτό το φθινόπωρο, συνδύασε τες με ψηλόμεσα παντελόνες σε loose γραμμή για casual chic εμφανίσεις που σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

Loading...

- Double denim

Τα double denim σύνολα παραμένουν ένας από τους κορυφαίους συνδυασμούς για τους φθινοπωρινούς μήνες. Ο πιο updated τρόπος για να υιοθετήσεις το trend είναι να συνδυάσεις ένα denim πουκάμισο ή ακόμα και jacket με βερμούδα από το ίδιο ύφασμα. Για ένα πιο ασφαλές αποτέλεσμα μπορείς να επιλέξεις τα δύο denim υφάσματα να είναι στην ίδια απόχρωση. Διαφορετικά μπορείς να πειραματιστείς περισσότερο με το στιλ σου, συνδυάζοντας δύο διαφορετικούς τόνους.

Loading...

- Μαντήλια

Ακόμα κι αν τα μαντήλια σου φέρνουν στο μυαλό καλοκαιρινές διακοπές σε νησιά, φέτος αυτό το πολυχρηστικό και τόσο ιδιαίτερο αξεσουάρ κάνει την εμφάνιση του στην street style μόδα του φθινοπώρου. Πρόσθεσε στη συλλογή σου φουλάρια, μονόχρωμα ή σε ιδιαίτερα μοτίβα και φόρεσε τα στα μαλλιά, στον λαιμό ή ακόμα και γύρω από το χέρι σου σαν βραχιόλι.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ