Follow us

Αυτά είναι τα κολάν που θα σου προσφέρουν άνεση και στιλ στις καθημερινές εμφανίσεις σου

Ξέχνα το αθλητικό τους look, εμείς σου βρήκαμε τα πιο κομψά σχέδια.

Αυτά είναι τα κολάν που θα σου προσφέρουν άνεση και στιλ στις καθημερινές εμφανίσεις σου iStock

Πριν λίγους μήνες αν σου μιλάγαμε για τα κολάν ίσως και να σε εκνευρίζαμε, αφού μετά από τόσο καιρό στην καραντίνα τα εν λόγω άνετα και ελαστικά παντελόνια έγιναν η δεύτερη μας φύση. Κυρίως τα αθλητικά σχέδια ήταν αυτά, που έδιναν το παρών σε κάθε μας σύντομη έξοδο, όπως επίσης και κατά τη διάρκεια της τηλεργασίας. Δεν είναι τυχαίο, που από αυτή την επιλογή το athleisure στιλ έγινε το σήμα κατατεθέν της βιομηχανίας της μόδας με μεγάλους οίκους, όπως ο Dior, να σχεδιάζει capsule συλλογές με τέτοιου είδους κομμάτια (Dior chez moi). Στην μετά-κορονοϊού εποχή ή μάλλον βαδίζοντας προς αυτήν, η άνεση παραμένει στα βασικά κριτήρια τόσο των καταναλωτών όσο και των σχεδιαστών και έτσι τα κολάν θα συνεχίσουν να μας απασχολούν και τη φθινοπωρινή σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, κάνοντας την καθημερινή έρευνα μας για να σου παρουσιάσουμε τα πιο hot κομμάτια των νέων συλλογών για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας, παρατηρήσαμε πως τα άνετα κολάν εμφανίζονται σε κάθε fall drop. Τα σχέδια, που μαγνήτισαν τα βλέμματα μας, δεν φέρουν το στίγμα του "casual dress code", με αποτέλεσμα να μας δίνουν περισσότερες ευκαιρίες για να αξιοποιήσουμε στις εμφανίσεις σας, κάνοντας μέχρι και το office ή το night-out dress code πολύ πιο άνετο.

Loading...

3 tips για να μεταμορφώσεις το κολάν στο απόλυτο κομψό παντελόνι

Προτού περάσουμε στα σχέδια, που θα αναβαθμίσουν πλήρως την γκαρνταρόμπα και το στιλ, θα σου παρουσιάσουμε 3 στιλιστικές συμβουλές, που θα κάνουν το καλάν το ιδανικό παντελόνι για κάθε περίσταση. Οι fashionistas, άλλωστε, αποφάσισαν πως αυτό το ρούχο θα πρέπει να γίνει ένα από τα "statement" κομμάτια σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Μέσα από διάφορες εμφανίσεις τους έχουν δώσει αρκετούς τρόπους για να μεταμορφωθεί αυτό το athleisure ρούχο στο πιο κομψό κομμάτι του outfit.

-Επέλεξε σωστό πανωφόρι: Για να δώσεις μία κομψή νότα στην εμφάνιση σου, ενώ φοράς κολάν, θα πρέπει να παίξεις με τα πανωφόρια σου. Διάλεξε ένα oversized blazer ή ένα σε πιο στενή γραμμή αλλά λίγο πιο μακρύ, για να δημιουργήσεις ένα power suit. Επίσης, για μία casual αλλά chic εμφάνιση μπορείς να φορέσεις την αγαπημένη σου μακρυά cardigan ή ακόμα και ένα poncho, καθώς ο καιρός αρχίζει να γίνεται όλο και πιο φθινοπωρινός.

Loading...

-Παίξε με τα αξεσουάρ: Το κολάν θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ένας "λευκός καμβάς", καθώς πολλές φορές ακόμα και οι ραφές του δεν είναι ευδιάκριτες. Έτσι, είναι σημαντικό να παίξεις με τα αξεσουάρ και να το συνδυάσεις με εκκεντρικά κομμάτια, πολυτελείς τσάντες και υπέροχα υποδήματα.

-Επένδυσε σε ένα κολάν με "χαρακτήρα": Μία μικρή λεπτομέρεια στο κολάν μπορεί να αναβαθμίσει ενετελώς το look του. Μοτίβα, διακριτικά σκισίματα, μεταλλικές λεπτομέρειες ή ένα capri μάκρος θα διαγράψει το athleisure στοιχείο του και θα το κάνει ιδανικό για όλες σου τις εμφανίσεις.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε 6 + 1 κομψά σχέδια κολάν, που θα κάνουν το καθημερινό σου και όχι μόνο στιλ πιο άνετο και φυσικά μοντέρνο.

Κολάν basic με λάστιχο στο πέλμα, Mango

Skinny μαύρο κολάν, Stradivarius

Κολάν από χοντρό ζέρσεϊ, ψηλή μέση, εμφανείς κάθετες ραφές στα πόδια και κρυφό φερμουάρ στο τελείωμα. H&M

Κολάν από επικαλυμμένο ύφασμα, Massimo Dutti

Παντελόνι κολάν με σκισίματα, Bershka

Καρό κολάν με όψη καστόρ, Zara

Ψηλόμεσο κολάν με λεπτομέρεια με φερμουάρ, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ