Follow us

Οι πιο εύκολοι και κομψοί τρόποι να φορέσεις το παρεό σου και στην πόλη

Διατήρησε για λίγο ακόμα το mood των διακοπών.

pareo iStock

Τι κι αν έχεις επιστρέψει στην πόλη από τις διακοπές. Τι κι αν σου λείπουν ήδη οι βουτιές στη δροσερή θάλασσα και να φοράς όλη την ημέρα το μαγιό σου, το καλοκαίρι ακόμα δεν έχει τελειώσει και ευτυχώς για όλες μας στην Ελλάδα κρατά αρκετό καιρό. Εξίσου ευχάριστο είναι πως μπορείς να διατηρήσεις αυτή τη χαλαρή και χαρούμενη διάθεση ακόμα και στην πόλη, φορώντας το απόλυτο item του καλοκαιριού ντυσίματος. Δηλαδή το παρεό, τα χρωματιστά ή μονόχρωμα μαντήλια μεγάλου μεγέθους που μπορείς να δέσεις γύρω από το σώμα σου με άπειρους τρόπους, μετατρέποντας τα σε top, φόρεμα ή φούστα και να τα φορέσεις ακόμα και στην πόλη.

Πολύτιμη βοήθεια για να πετύχεις αυτόν τον στόχο είναι δύο βίντεο που δημιούργησε η beauty editor του Missbloom a.k.a Βίκυ Χριστοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Κι αν αναρωτιέσαι τι θα χρειαστείς, αρκεί να φορέσεις ένα ολόσωμο μαγιό σε basic απόχρωση ή ακόμα και ένα top. Προαιρετικά κι εάν πρόκειται να μετατρέψεις το παρεό σου σε φούστα μπορείς να φορέσεις ένα σορτς ώστε να νιώθεις πιο άνετα. Στη συνέχεια, χρειάζεται απλώς να επιλέξεις ένα παρεό στο αγαπημένο σου μοτίβο ή χρώμα και να πειραματιστείς με διαφορετικά δεσίματα. Μπορείς να το μετατρέψεις σε one shoulder τοπ ή μπλούζα με halter neck, σε mini ή midi φούστα και φόρεμα ή ακόμα και σε στράπλες μπλούζα που μπορείς να φορέσεις άνετα με το τζιν παντελόνι σου.

Δες εδώ πώς θα πετύχεις το πιο κομψό αποτέλεσμα

Loading...

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ