Follow us

Αφροδίτη Λιάντου | Φόρεσε τα παπούτσια που ταιριάζουν τέλεια με όλα τα φθινοπωρινά φορέματα σου

Το κομψό boho σύνολο της στην παρουσίαση του σήριαλ που πρωταγωνιστεί.

afroditi liantou NDP Photo Agency

Η τηλεοπτική σεζόν ξεκινά σε λίγες ημέρες με όλους τους τηλεθεατές να ανυπομονούν για την προβολή των νέων σήριαλ και εκπομπών που θα μεταδίδουν φέτος τα κανάλια. Μία από τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές μάλιστα είναι εκείνη του Mega με τίτλο "Η Γη της Ελιάς” που φέρει την υπογραφή του Ανδρέα Γεωργίου, της Βάνα Δημητρίου και του Κούλλη Νικολάου. Μία εκ των πρωταγωνιστριών του σήριαλ είναι η Αφροδίτη Λιάντου, κόρης της Εβελίνας Παπούλια, η οποία όπως φαίνεται ακολουθεί την πορεία της μητέρας της.

Το νεαρό κορίτσι έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στη μουσική και το τραγούδι στο Λονδίνο και όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξη της για τη συμμετοχή της στην εν λόγω σειρά "''Δεν ήταν στα πλάνα μου η υποκριτική. Η ευκαιρία ήρθε σε μια περίοδο όπου όλα ήταν στάσιμα με τη μουσική λόγω της πανδημίας, και θεώρησα τη στιγμή καλή για να δω εάν μου αρέσει και αυτή η προοπτική. Αισθάνομαι ότι δεν μπορούσα να πω όχι. Ένιωσα τυχερή που ήρθε μια ευκαιρία τη στιγμή που ήταν όλα παγωμένα. Θεώρησα ότι θα μάθαινα πράγματα μέσα από αυτό. Θα ήταν λάθος μου να μην το κάνω''.

Εβελίνα Παπούλια | Η κοινή επαγγελματική πρόταση που δέχθηκε με την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου

Πρόσφατα, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου σήριαλ με τους πρωταγωνιστές και του συντελεστές να δίνουν το παρών και τη νεαρή πρωταγωνίστρια να κλέβει τις εντυπώσεις με το στιλ της.

Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Λιάντου επέλεξε να δημιουργήσει ένα πολύ φρέσκο boho σύνολο, φορώντας ένα εμπριμέ, κρουαζέ φόρεμα που αναδείκνυε τη σιλουέτα της. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με μία τσάντα ώμου με ξύλινες λεπτομέρειες και ethnic αισθητική και minimal κοσμήματα. Το στοιχείο που ξεχωρίσαμε εμείς όμως ήταν η επιλογή των παπουτσιών. Επέλεξε να συνδυάσει το φόρεμα της με πλατφόρμες που δένουν με κορδέλες γύρω από τον αστράγαλο της ελληνικής εταιρείας Envie Shoes. Το συγκεκριμένο στιλ παπουτσιών είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για την επιστροφή στην πόλη αλλά και τις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου. Ταιριάζουν μάλιστα υπέροχα με φορέματα, αφού αναδεικνύουν και κολακεύουν το πόδι.

Το look της Αφροδίτης Λιάντου

Αφροδίτη Λιάντου | Φόρεσε τα παπούτσια που ταιριάζουν τέλεια με όλα τα φθινοπωρινά   φορέματα σου
afroditi liantou
afroditi liantou

Βρες τις εσπαντρίγιες εδώ

Πλατφόρμες Mairiboo for Envie Shoes

Πλατφόρμες Mairiboo for Envie Shoes

Καλοκαιρινό φόρεμα με cowboy μπότες; | Το look της Αφροδίτης Λιάντου θα σε πείσει να το φορέσεις

Αφροδίτη Λιάντου | Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια μιλάει για το τηλεοπτικό της ντεμπούτο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ