Follow us

Σκέφτεσαι να ξεκινήσεις γυμναστήριο; | Πώς θα είσαι κομψή στην προπόνηση όπως η Μαρία Ηλιάκη

Ξεκίνα τη νέα σεζόν με νέους -στιλιστικούς- στόχους.

maria iliaki NDP Photo Agency

Σίγουρα, η απόφαση να επιστρέψεις στο πρόγραμμα και στις συνήθειες σου μετά τις διακοπές δεν είναι και η πιο εύκολη διαδικασία. Χρειάζεται να ενεργοποιηθείς ξανά, να θέσεις τους στόχους σου και να προσπαθήσεις όσο περισσότερο μπορείς να τους πετύχεις. Ένας από αυτούς συνήθως είναι να ξεκινήσεις ή να επιστρέψεις στο γυμναστήριο. Αρχικά θα πρέπει να βρεις ποιο είδος εκγύμνασης ταιριάζει περισσότερο σε εσένα και στη συνέχεια να κάνεις την εγγραφή σου. Ακόμα κι αν είσαι κάπως διστακτική όμως, υπάρχει τρόπος για να γεμίσεις με ενθουσιασμό. Αρκεί να ανανεώσεις τη συλλογή σου με αθλητικά ρούχα, τα οποία θα σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση και θα σε κάνουν να νιώθεις κομψή ακόμα και στην προπόνηση.

Sporty Chic

#1

Μία από τις πρώτες αγορές που θα πρέπει να κάνεις και μάλιστα να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική είναι τα αθλητικά παπούτσια. Ευτυχώς για όλες μας, τα αθλητικά brands προσφέρουν μεγάλη ποικιλία από sneakers που συνδυάζουν ποιότητα και κομψότητα. Άλλωστε μη ξεχνάς πως εάν τα αθλητικά σου παπούτσια δεν είναι καλής ποιότητας ενδέχεται να τραυματίσεις τα πόδια σου.

#2

Στη συνέχεια, μπορείς να διαλέξεις τα αθλητικά ρούχα. Και πάλι όμως, οι επιλογές που μπορείς να κάνεις είναι άπειρες και όλες πολύ ξεχωριστές. Αθλητικά κολάν και σετ φόρμες, μπουστάκια και βερμούδες σε ουδέτερες αποχρώσεις, έντονα χρώματα αλλά και ιδιαίτερα μοτίβα. Είναι σίγουρο πως θα βρεις αθλητικά ρούχα που ταιριάζουν στο στιλ σου, αλλά και τις προπονήσεις που κάνεις.

#3

Ένας ακόμα λόγος για να στρέψεις την προσοχή σου στην athleisure μόδα είναι πως τα εν λόγω κομμάτια μπορείς να τα φορέσεις και εκτός γυμναστηρίου. Ένα αθλητικό κολάν ταιριάζει τέλεια με τα oversized πουκάμισα σου και loafers, τα μπουστάκια μπορείς να τα φορέσεις μέσα από το blazer σου ενώ μία μπλούζα φούτερ θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις layering στα καθημερινά σου looks.

Το look της Μαρίας Ηλιάκη

Εάν βέβαια χρειάζεσαι λίγη περισσότερη στιλιστική έμπνευση, τότε το παρακάτω αθλητικό look της Μαρίας Ηλιάκη είναι ό,τι χρειάζεσαι. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα σύνολο, στο οποίο φορά ένα twin set από crop top και βερμούδα σε πράσινο tie dye μοτίβο. Ολοκλήρωσε το athleisure look της με αθλητικά παπούτσια σε λιλά απόχρωση. Δημιούργησε έτσι ένα πολύ κομψό και trendy σύνολο, το οποίο είναι ιδανικό ακόμα και για casual βόλτες στην πόλη.

Loading...

Τα items που θα σε βάλουν σε mood γυμναστικής

Sneakers Reebok

Αθλητικό κολάν που αναπνέει Mango

Κολάν αθλητικό Mango

Sneakers Adidas

Σουτιέν αθλητικό κρουαζέ πλάτη Mango

Φούτερ μοντάλ με απαλή υφή και φερμουάρ Oysho

Παντελόνι modal με απαλή υφή Oysho

Μακρύ βαμβακερό παντελόνι Oysho

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ