Follow us

Πάμε για ποτό; | 5 σύνολα για να φορέσεις αυτό το Σαββατοκύριακο

Τι θα φορέσεις στις πρώτες σου εξόδους μετά τις διακοπές.

Πάμε για ποτό; | 5 σύνολα για να φορέσεις αυτό το Σαββατοκύριακο Splash/Ideal Images

Τα καταφέραμε και αντέξαμε μέχρι την Παρασκευή. Λίγες ώρες μας χωρίζουν από την ξεγνοιασιά του Σαββατοκύριακου και από τις πρώτες μας εξόδους μετά την επιστροφή μας στην πόλη. Για τις περισσότερες από εμάς αυτή η εβδομάδα είναι η πρώτη μετά την θερινή ανάπαυλα και ίσως να ήταν αρκετά πιο δύσκολη από όσο φανταζόμασταν. Για αυτό μπορεί να χρειαζόμαστε λίγο παραπάνω τη βραδινή έξοδο. Επίσης, αυτό το Σαββατοκύριακο είναι η ιδανική ευκαιρία για να ξανασμίξουμε με τους φίλους μας με ένα ποτήρι κρασί εξιστορώντας όλες τις περιπέτειες από τις διακοπές μας, τα ευτράπελα και τα ευχάριστα. Σε κάθε περίπτωση η βραδινή έξοδος είναι πρώτη στο πρόγραμμα των επόμενων ημερών.

Προτού, όμως, περάσουμε στην έξοδο, πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτή -και όχι δεν μιλάμε για ψυχολογική προετοιμασία. Εδώ λατρεύουμε τη μόδα και η συζήτηση μας θα είναι επικεντρωμένη στο styling και δη εκείνο που συγκαταλέγεται στο night-out dress code. Τι θα φορέσουμε, λοιπόν, στις βραδινές μας εξόδους αυτό το Σαββατοκύριακο;

Τα night out looks που θα αναβαθμίσουν το στιλ σου

Δεν χρειάζεται να περιοριστείς στα ίδια και τα ίδια, τα σύνολα που έχει φορέσει ξανά και ξανά τους προηγούμενους μήνες. Εμείς κάναμε την έρευνα μας και ανάμεσα στους αμέτρητους fashion λογαριασμούς του Instagram ξεχωρίσαμε τα κατάλληλα outfits για αυτή την περίσταση. Παρακάτω θα βρεις αρκετή στιλιστική έμπνευση για να ανανεώσεις το στιλ σου και να κάνεις μοντέρνους συνδυασμούς. Για παράδειγμα μπορείς να φορέσεις το κοστούμι σου με ένα crop top, το wide leg παντελόνι του γραφείου με ένα backless halter top ακόμα και το λαμπερό φόρεμα, που κρατάς στη ντουλάπα τόσο καιρό και δεν το έχει αξιοποιήσει όσο θα ήθελες.

Cut-outs

Loading...

Backless Top + Wide Leg Trousers

Loading...

Mini Fancy Dress

Loading...

The Power Suit

Loading...

Corset Top + Jeans

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ