Follow us

Πρεμιέρα στο ''Πρωινό'' του Ant1 | Το hot κοστούμι της Φαίης Σκορδά που θέλουμε να φορέσουμε και εμείς

Το look που θα φορεθεί πολύ φέτος.

Φαίη Σκορδά NDP

Το κοστούμι είναι η "στολή" κάθε γυναίκας. Αποτελεί ένα σύνολο, που ταυτίζεται με το office look, την επιβλητικότητα, την κομψότητα, τον δυναμισμό και το θάρρος. Το ανδρόγυνο κοστούμι, που έκανε την εμφάνιση του κατά τη δεκαετία του ’50, έγινε δικαίως αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Στην ιστορία της μόδας το κουστούμι ονομάζεται και ''Power Uniform'', καθώς είναι μια ''στολή'', που μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους. Οι σπεσιαλίστες του style φαίνεται πως λατρεύουν το "Power Uniform", καθώς μέσα από πολλές εμφανίσεις τους, τα τελευταία χρόνια, έχουν δημιουργήσει δεκάδες νέους τρόπους για να φορεθεί διαφορετικά και να προσαρμοστεί σε κάθε περίσταση και κάθε εποχή.

Από την άλλη πλευρά και οι σχεδιαστές με τη σειρά τους, δεν μπορούν να αντισταθούν στο ανδρόγυνο look του και κάθε σεζόν φροντίζουν να το ανανεώνουν μέσα από νέες τάσεις αλλά και ρετρό στοιχεία. Φέτος βλέπουμε να ξεχωρίζει στα trends για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '21 οι έντονοι ώμοι, εκείνοι που μας θυμίζουν τα 80s. Ένα τέτοιο κοστούμι φόρεσε και η Φαίη Σκορδά, η οποία μας έχει συνηθίσει σε άκρως ενδιαφέρουσες εμφανίσεις.

Η ίδια στο διαφημιστικό σποτάκι για την πρεμιέρα της εκπομπής της στο Ant1 ''Το Πρωινό'' επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο κοστούμι, το blazer του οποίου ήταν σταυρωτό και έφερε έντονους ώμους. Οι βάτες στο εν λόγω σχέδιο έδωσαν περισσότερο χαρακτήρα στο αυστηρό look του κοστουμιού. Η Φαίη Σκορδά ολοκλήρωσε το σύνολο της με ένα εκκεντρικό λουλούδι στο λαιμό και μαύρες μυτερές γόβες.

Δες το power suit της Φαίης Σκορδά στο διαφημιστικό για ''Το Πρωινό''

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ