Follow us

Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το μοναδικό πανωφόρι που χρειάζεσαι για υποδεχτείς το φθινόπωρο

Plus: Πώς μπορείς να φορέσεις τα σορτς σου ακόμα και μετά το τέλος του καλοκαιριού;

athina oikonomakou NDP Photo Agency

Όσο κι αν σε ενθουσιάζει που ανανεώνεις τη γκαρνταρόμπα σου για να υποδεχτείς το φθινόπωρο, όλες οι νέες συλλογές και οι τάσεις μπορούν εύκολα να σε αποπροσανατολίσουν από τις σωστές αγορές που πρέπει να κάνεις. Χρειάζεται λοιπόν να θέσεις ένα συγκεκριμένο budget και να δημιουργήσεις μία λίστα με όλα τα κομμάτια που λείπουν από τη συλλογή σου, ώστε να μη γεμίσεις τη ντουλάπα σου με ρούχα που δεν θα φορέσεις ποτέ. Μία από τις πρώτες αγορές που θα πρέπει να κάνεις είναι το πανωφόρι. Το χρειάζεσαι για τις πρώτες δροσερές ημέρες του φθινοπώρου και σίγουρα θα θέλεις να είσαι προετοιμασμένη όταν αυτές φτάσουν. Ποια είναι όμως η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις;

Το must have πανωφόρι του φθινοπώρου

Την απάντηση σε αυτή την ερώτηση σού δίνει η Αθηνά Οικονομάκου μέσα από μία πρόσφατη ανάρτηση της στο Instagram. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας έχει δημιουργήσει ένα πολύ φρέσκο και girly σύνολο που είναι ιδανικό τόσο για το καλοκαίρι όσο και για τις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου. Συγκεκριμένα, έχει συνδυάσει ένα ψηλόμεσο σορτς με blazer στο ίδιο floral μοτίβο και ένα λευκό τοπ. Εμείς βέβαια ξεχωρίσαμε το blazer της, το οποίο είναι κατάλληλο για την περίοδο του φθινοπώρου και η πρώτη αγορά που αξίζει να κάνεις.

Γιατί blazer;

Το blazer είναι ένα από τα staples της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας για πολλούς λόγους. Είναι ο ορισμός του power dressing, μπορείς να το προσαρμόσεις στο στιλ σου, ενώ ταιριάζει τόσο σε casual όσο και formal περιστάσεις. Στο γραφείο ή το brunch με τις φίλες σου, τη βραδινή έξοδο ή το ρομαντικό δείπνο με τον σύντροφο σου, ένα blazer είναι η καλύτερη επιλογή όσον αφορά στο πανωφόρι. Φυσικά, ταιριάζει τόσο με φορέματα και φούστες όσο και με παντελόνια, συνεπώς σου προσφέρει μεγάλη ευκολία.

Μονόχρωμο ή εμπριμέ;

Σίγουρα είναι σημαντικό να έχεις στη συλλογή σου σακάκια σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το μπεζ ή το μαύρο. Ταιριάζουν με τα πάντα και θα τα χρειαστείς σίγουρα σε διάφορες περιστάσεις. Ωστόσο, μη διστάσεις να προσθέσεις και κάτι διαφορετικό στη συλλογή σου. Ένα blazer σε έντονη ή pastel απόχρωση όπως το κόκκινο ή το πράσινο mint θα κάνει τη διαφορά στα σύνολα σου, ενώ μπορείς να τα φορέσεις άνετα το φθινόπωρο ώστε να προσθέσεις περισσότερο χρώμα στις εμφανίσεις σου. Για εσένα που θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό αυτή τη σεζόν, ένα σακάκι με floral ή tropical μοτίβο θα σε κάνει να μην περνάς απαρατήρητη.

Extra Tip

Ευτυχώς στη χώρα μας, το καλοκαίρι διαρκεί περισσότερο. Αυτό σημαίνει πως ακόμα κι αν το ημερολόγιο δείξει πως το φθινόπωρο είναι εδώ μπορείς να συνεχίσεις να φοράς κάποια από τα καλοκαιρινά σου ρούχα, αλλάζοντας το styling που έκανες όταν είχε καύσωνα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αυτό το look της Αθηνάς Οικονομάκου, η οποία φορά ένα καλοκαιρινό σορτς και το έχει συνδυάσει με blazer. Μπορείς λοιπόν να φοράς για αρκετό καιρό ακόμα τα αγαπημένα σου τζιν ή υφασμάτινα σορτς και να τα συνδυάζεις με oversized σακάκια.

Το look της Αθηνάς Οικονομάκου

Loading...

Πέντε blazers για τις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου

Blazer Zara

Σακάκι σταυρωτό Stradivarius

Σακάκι με σούρα στα μανίκια Lynne

Σακάκι τροπικό τύπωμα Mango

Σακάκι με διακοσμητικές τσέπες attrattivo

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ