Follow us

The sneaker paradise | 9 Sneakers που δε θα θέλουν να αποχωριστούν τα παιδιά

Ό,τι κι αν σημαίνει για εσάς το ιδανικό sneaker, θα το βρείτε στα αγαπημένα σας καταστήματα Lapin House.

MissBloom TEAM
kids Unsplash

Οι shoe experts της Lapin House, μας μιλούν για τα sneaker, τα οποία αποτελούν και το πιο περιζήτητο παπούτσι για την εποχή του Φθινοπώρου. Όπως μας εξήγησαν ένα sneaker γίνεται πολύ εύκολα το αγαπημένο παπούτσι των μικρών μας αρκεί να έχει το σωστό μέγεθος, και να του ταιριάζει σαν στιλ στην προσωπικότητα του.

For the fashion icons

Εκείνοι που αναζητούν ένα ζευγάρι που θα εντυπωσιάσει θα μπορούσαν να επιλέξουν ένα καφέ sneaker από τη συλλογή της Polo Ralph Lauren ή ένα μαύρο με χρυσές λεπτομέρειες από τον οίκο του σχεδιαστή Michael Kors, ή ένα κλασικό ζευγάρι Hogan ιδανικό και για τις απογευματινές βόλτες ή το Σαββατοκύριακο.

The sneaker paradise | 9 Sneakers που δε θα θέλουν να αποχωριστούν τα παιδιά

For the Sporty ones

Για εκείνους, που αγαπούν την πιο αθλητική πλευρά, ένα ζευγάρι μάυρα-κόκκινα New Balance, θα ήταν ιδανικό όχι μόνο για την ώρα του παιχνιδιού αλλά για όλη την ημέρα. Αν πάλι δεν θέλετε να λείπει και ένα στοιχείο λάμψης τότε ένα ζευγάρι ροζ Puma με glitter λεπτομέρειες ίσως να είναι η καλύτερη επιλογή.

lapin

For the ones who love classics

Αυτοί που αγαπούν κλασικές επιλογές θα μπορούσαν να προτιμήσουν τα διαχρονικά Stan Smith. Το sneaker που πρωτοεμφανίστηκε το 1965, σαν ένα αθλητικό παπούτσι για τέννις, έχει παραμείνει αναλλοίωτο στο χρόνο, αφού ταιριάζει με όλες τις επιλογές ρούχων. Φυσικά από τα κλασικά και αγαπημένα δεν θα μπορούσε να λείπει και ένα ζευγάρι Converse All Star που φέτος έχει γίνει απόλυτη τάση για μικρούς και μεγάλους

For the little ones

Τέλος για τους πιο μικρούς μας φίλους που ίσως τώρα δοκιμάζουν τα πρώτα τους βήματα, θα προτείναμε ένα ζευγάρι Biomechanics είτε σε σκούρο σκρι ή σε απαλό ροζ. Η Βiomechanics είναι μία από τις εταιρίες που εξειδικεύονται στα ανατομικά παπούτσια έχοντας κάνει μεγάλη μελέτη στο να παρέχουν την τέλεια στήριξη.

Lapin House

Κλασικά, με κορδόνια ή με βέλκρο, με γκλίτερ, για άθληση ή για τον περίπατο της Κυριακής, ότι κι αν σημαίνει για εσάς το ιδανικό sneaker, θα το βρείτε στα αγαπημένα σας καταστήματα Lapin House αλλά και στο lapinkids.com ανακαλύψτε τις νέες συλλογές Polo Ralph Lauren, Michael Kors, New Balance, Hogan, Adidas, Puma, Naturino, Biomechanics, Kickers και πολλών ακόμα αγαπημένων brand!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ