Follow us

Δεν θέλεις να αποχωριστείς τις Birkenstock σαγιονάρες σου το φθινόπωρο; Αυτός είναι ο τρόπος για να τις φορέσεις

Φόρεσε τες όπως οι πιο διάσημες fashion experts.

street style Pixel Formula

Υπάρχουν κάποια κομμάτια στη γκαρνταρόμπα μας που αν μπορούσαμε θα τα φορούσαμε όλο τον χρόνο. Σε κάποιες περιπτώσεις βέβαια αυτό δεν είναι πάντα εφικτό, ωστόσο υπάρχει τρόπος για να τα προσθέσουμε στα σύνολα μας, κάνοντας λίγα πειράματα με το styling. Ένα από αυτά τα κομμάτια είναι και οι σαγιονάρες, το αγαπημένο καλοκαιρινό ζευγάρι παπουτσιών όλων μας. Ειδικά φέτος το καλοκαίρι, υπάρχει ένα ζευγάρι σανδάλια που λάτρεψαν οι fashionistas και μας έδειξαν πολλούς τρόπους για να τα φορέσουμε.

Ο λόγος για τις Birkenstock σαγιονάρες που μοιάζουν να έχουν επιστρέψει για τα καλά στον κόσμο της μόδας και να έχουν κεντρίσει την προσοχή των γυναικών. Εκτός από τις κλασικές αποχρώσεις όπως το μαύρο, το καφέ ή το μπεζ, πλέον μπορείς να βρεις τις εν λόγω σαγιονάρες και σε έντονα χρώματα όπως το κόκκινο ή το μπλε και μάλιστα να τις φορέσεις ακόμα και την πρώτη περίοδο της σεζόν.

Την έμπνευση για να προσθέσουμε τις αγαπημένες μας σαγιονάρες στα φθινοπωρινά looks, μας έδωσε ένα street style σύνολο από την εβδομάδα μόδας της Κοπεγχάγης. Η fashionista έχει καταφέρει να συνδυάσει σε ένα μόλις look δύο εποχές, το φθινόπωρο και το καλοκαίρι με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Συγκεκριμένα, ένα φορέσει ένα μακρύ, slip φόρεμα σε ροδακινί απόχρωση και το έχει συνδυάσει με μία πολύχρωμη, πλεκτή ζακέτα. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με μία shoulder bag σε ροζ παστέλ και λευκά σανδάλια. Εσύ μπορείς να αντιγράψεις εύκολα το σύνολο της, φορώντας τα καλοκαιρινά σου φορέματα με τις Birkenstock σαγιονάρες σου και μία πλεκτή ζακέτα ή διαφορετικά μπορείς να ακολουθήσεις το παράδειγμα της δεύτερης fashionista που υπάρχει στη φωτογραφία και να φορέσεις blazer. Το σίγουρο είναι πως θα κλέψεις τις εντυπώσεις.

Το look που θα σε εμπνεύσει

Loading...

Copy the Style

Πλεκτή ζακέτα Zara

Αμάνικο βαμβακερό φόρεμα H&M

Παντόφλες Birkenstock E-Papoutsia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ