Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Φόρεσε τον πιο άνετο και casual συνδυασμό για τις βόλτες σου

Η Influencer λατρεύει πλέον το athleisure look και εμείς σου δείχνουμε πως να το υιοθετήσεις.

Η Χριστίνα Μπόμπα μας πήρε μαζί της στο κομμωτήριο | Η πρώτη της βαφή μετά τη γέννα NDP

Η μητρότητα χωρίς αμφιβολία είναι η πιο ευτυχισμένη και συγχρόνως κουραστική περίοδος στη ζωή μίας γυναίκας. Για αυτό το λόγο βλέπουμε τις σύγχρονες μαμάδες να επιλέγουν άνετα σύνολα, που αποτελούνται από αθλητικά ρούχα ή athleisure sets. Πότε εμφανίζονται με ένα total knitted σύνολο και πότε με κομψές φόρμες. Σε κάθε περίπτωση αποδεικνύουν, πως η άνεση δεν στερείται σε τίποτα την κομψότητα ενός προσεγμένου στιλ. Αυτό τονίζει και η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από τις τελευταίες της εμφανίσεις.

Η ίδια έφερε στον κόσμο πριν από λίγο καιρό τις δίδυμες κόρες της και φαίνεται πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Τόσο ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι όσο και η προσωπική κάμερα του κινητού της απαθανατίζουν τις οικογενειακές στιγμές, που βιώνει μαζί με το σύζυγο της, Σάκη Τανιμανίδη, και τα παιδιά τους. Η ίδια ούσα ιδιαιτέρως ενεργή στον λογαριασμό της στο Instagram δεν χάνει στιγμή να μας δείχνει την χαρούμενη πλευρά αλλά και τη δύσκολη της μητρότητας, όπως επίσης και τις στιλιστικές της επιλογές τώρα, που έγινε μητέρα.

Ανάμεσα στις τελευταίες της αναρτήσεις ξεχωρίζουν τα άνετα αθλητικά ρούχα της Χριστίνα Μπόμπα και πιο συγκεκριμένα το outfit, που μπορείς και εσύ να ανδημιουργήσεις στην καθημερινότητα σου. Biker σορτς, oversized T-shirt, αθλητικά παπούτσια και καπέλο αποτελούν το ιδανικό καθημερινό σύνολο για τον περίπατο σου αλλά και τον πρωϊνό καφέ του Σαββατοκύριακου.

Loading...

Get the look

Λευκά αθλητικά παπούτσια ''Forum Bold Shoes'', Adidas

Μαύρα biker shorts, Under Armour

Oversized λευκό T-shirt, H&M

Μαύρο καπέλο, Reebok

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ