Follow us

Αρβυλάκια σε βραδινή έξοδο; | Η Chiara Ferragni σού δείχνει τον πιο κοριτσίστικο τρόπο για να τα φορέσεις

Η κομψή εμφάνιση της influencer για την επέτειο του γάμου της.

Chiara Ferragni Splash News / Ideal Image

Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που η Chiara Ferragni και ο τραγουδιστής Fedez ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και το ζευγάρι γιόρτασε την επέτειο του με έναν πολύ ρομαντικό τρόπο. Ο ράπερ προετοίμασε μία έκπληξη για τη σύζυγο του, διοργανώνοντας μία συναυλία στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας. Κράτησε τα πάντα κρυφά από την Chiara Ferragni, η οποία όταν έφτασε στην εν λόγω τοποθεσία την περίμενε ένα σκάφος που τη μετέφερε σε μία εξέδρα. Εκεί βρισκόταν ο Fedez, ο οποίος ερμήνευσε αποκλειστικά για εκείνη ένα τραγούδι που της έχει γράψει. Κάπως έτσι της είχε κάνει και πρόταση γάμου, δηλαδή μέσα από ένα τραγούδι που δημιούργησε για την ίδια.

Chiara Ferragni | 10 εμφανίσεις από την αρχή της καριέρας της που θα ήθελε να ξεχάσει

Εκτός από αυτή την πολύ ρομαντική κίνηση, εμείς ξεχωρίσαμε το look της Chiara Ferragni, η οποία φόρεσε ένα mini, βραδινό φόρεμα με τον πιο αντισυμβατικό τρόπο. Συγκεκριμένα, συνδύασε ένα κοντό, εξώπλατο φόρεμα σε ροζ neon χρώμα με μαύρα αρβυλάκια. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με τη mini "Lady D” τσάντα του οίκου Dior και κοσμήματα.

Follow the Trend

Αυτός είναι και ο πιο φρέσκος τρόπος για να φορέσεις τα mini φορέματα σου σε βραδινές εξόδους. Σε περίπτωση που δεν είσαι μεγάλη fan των ψηλοτάκουνων παπουτσιών μπορείς απλώς να τα συνδυάσεις με αρβυλάκια ή combat boots. Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα κοριτσίστικο και ροκ, ενώ σίγουρα θα ξεχωρίσεις.

Το look της Chiara Ferragni

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Πέντε mini φορέματα για να αντιγράψεις το look της

Floral φόρεμα Zara

Φόρεμα με δετή ζώνη H&M

Ντραπέ φόρεμα Zara

Φόρεμα τύπωμα φουσκωτό μανίκι Mango

Φόρεμα τύπου πουκάμισο λεπτομέρεια δέσιμο Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ