Follow us

Στην γκαρνταρόμπα των διασήμων | Τα φθινοπωρινά κομμάτια που θα δανειζόμασταν από την Ζέτα Μακρυπούλια

Τα απαραίτητα της σεζόν τα βρήκαμε στη ντουλάπα της.

Στην γκαρνταρόμπα των διασήμων | Τα φθινοπωρινά κομμάτια που θα δανειζόμασταν από την Ζέτα Μακρυπούλια NDP

Όταν αλλάζει η εποχή και από το καλοκαίρι περνάμε στο φθινόπωρο πάντα κοιτάμε τις τάσεις. Τι θα φορεθεί φέτος; Ποιες είναι οι συλλογές, που θα καθορίσουν το dress code στην εποχή του κορονοϊού; Ποια κομμάτια αξίζουν την επένδυση; Ποια φθινοπωρινά ρούχα και αξεσουάρ, που έχω ήδη στη ντουλάπα μου, είναι επίκαιρα και φέτος; Προσπαθώντας, λοιπόν, να δώσουμε απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις, που δεν βασανίζουν μόνο εσένα, αλλά και εμάς, πέφτουμε με τα μούτρα στη δουλειά και ξεχωρίζουμε τα απαραίτητα της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας, τις τάσεις και τις στιλιστικές συμβουλές που θα κάνουν το στιλ της σεζόν αξιοζήλευτο. Σύμμαχος μας στον αγώνα αυτόν είναι και τα social media, που εκδημοκρατίζουν τη μόδα και μας δίνουν μεγάλη στιλιστική έμπνευση.

Κάνοντας την συχνή έρευνα ανάμεσα στους λογαριασμούς, τόσο τους διεθνείς όσο και τους εγχώριους, βρίσκουμε πάντα την έμπνευση και τα styling tips, που κάνουν το καθημερινό ντύσιμο ''παιχνιδάκι''. Ένας από αυτούς είναι και εκείνης της Ζέτας Μακρυπούλιας, η οποία μοιράζεται πάντα τα σύνολα της. Η γκαρνταρόμπα της αποτελείται κυρίως από κλασικά κομμάτια, ενώ όπως είναι αναμενόμενο θα δούμε και μερικές τάσεις. Στην τελευταία κατηγορία βρίσκουμε τα preppy looks της αλλά και τα 70s φλοράλ κομμάτια.

Σήμερα, ωστόσο, θα συγκεντρωθούμε κυρίως στα φθινοπωρινά κομμάτια της συλλογής της, που ξεχωρίσαμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συνέχισε να σκρολάρεις και θα ανακαλύψεις τα απαραίτητα της Ζέτας Μακρυπούλιας για το φθινόπωρο. Μπορεί κάποια από αυτά να υπάρχουν ήδη στη ντουλάπα σου ή να θες άμεσα να αποκτήσεις.

Τα φθινοπωρινά must-haves της γκαρνταρόμπας της Ζέτας Μακρυπούλια

Tailored Γιλέκο

Loading...

Φούτερ

Loading...

Φλοράλ Φόρεμα

Loading...

Knitwear

Loading...

Statement Blazer

Loading...

Δερμάτινη Φούστα

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ