Follow us

Αυτή είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του φθινοπώρου και θα τη βρεις στη ντουλάπα του μπαμπά σου

Τη βλέπουμε παντού στο Instagram και στις νέες συλλογές των brands.

street style Pixel Formula

Η επιδρομή στη ντουλάπα της μαμάς ή της γιαγιάς μας είναι πάντα μία από τις πιο ευχάριστες διαδικασίες, αφού είναι γεμάτη με μοναδικά κομμάτια, κυρίως vintage, τα οποία όμως λόγω της επιστροφής κάποιον παλαιότερων τάσεων είναι και πάλι επίκαιρα. Κάπως έτσι, υιοθετείς τα trends με αυθεντικά ρούχα ή αξεσουάρ που έχεις μόνο εσύ. Μέχρι σήμερα όμως είμαστε σίγουρες πως δεν είχες σκεφτεί να κάνεις μία επίσκεψη στη ντουλάπα του μπαμπά σου. Φέτος το φθινόπωρο, σίγουρα αξίζει να το κάνεις αφού και εκεί μπορείς να βρεις μερικά πολύ χρήσιμα "διαμαντάκια” για το στιλ σου.

Loading...

Εκτός από τα κομμάτια που γνωρίζεις ήδη όπως τα t-shirts και τα πουκάμισα, φέτος μπορείς να δανειστείς και ακόμα ένα κομμάτι. Το γιλέκο, που μέχρι πριν κάποια χρόνια φορούσαν κυρίως οι άνδρες με τα κοστούμια τους. Μία από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο και τον χειμώνα είναι οι tailored γραμμές σε κομμάτια που μπορούμε να προσθέσουμε στη συλλογή μας και να φορέσουμε με διαφορετικό τρόπο από τον πατροπαράδοτο. Για παράδειγμα, ένα γιλέκο μας φέρνει στο νου αυστηρό ντύσιμο για γραφείο ή εν γένει την ανδρική μόδα. Πλέον, το γιλέκο έχει εκσυγχρονιστεί και είναι ένα κομμάτι που μπορείς να φορέσεις καθημερινά, κάνοντας layering στα σύνολα σου ή και όχι.

Loading...

Τα brands της μόδας έχουν δημιουργήσει γιλέκα σε διαφορετικές γραμμές, oversized ή μεσάτα, cropped ή μακριά, σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το μπεζ ή σε έντονα χρώματα όπως το φούξια για να επιλέξεις τα αγαπημένα σου. Πώς θα τα φορέσεις; Είτε μόνα τους ως τοπ, όσο το επιτρέπει η θερμοκρασία είτε με πουκάμισα ή t-shirts. Φυσικά δεν είναι απαραίτητο να το φορέσεις μόνο στο γραφείο, αλλά είναι ιδανικό για street style σύνολα που ξεχωρίζουν.

Loading...

Υιοθέτησε την τάση με αυτά τα γιλέκα

Μεσάτο γιλέκο με λινό και σούρες στην πλάτη Bershka 

Σταυρωτό γιλέκο Pull and Bear

Γιλέκο attrattivo

Γιλέκο oversize Mango

Γιλέκο βαμβακερό για κοστούμι Mango

Μακρύ αμπιγιέ γιλέκο Stradivarius

Αμπιγιέ γιλέκο Stradivarius

Cropped γιλέκο Zara

Γιλέκο με ανοίγματα Zara

Σταυρωτό γιλέκο Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ