Ελένη Χατζίδου | Όλες οι λεπτομέρειες του νυφικού της look

Η τραγουδίστρια μαγνήτισε τα βλέμματα με το ρομαντικό της νυφικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
NDP

Το απογέυμα του Σαββάτου, που πέρασε, η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Ετεοκλή Παύλου. Το ζευγάρι, μάλιστα, έχουν αποκτήσει και ένα παιδί, την δύο ετών κόρη τους, την οποία βάφτισαν την ίδια ημέρα και πήρε τα ονόματα Μελίτα – Δήμητρα. Έτσι, το ερωτευμένο ζευγάρι σφράγισε με δύο χαρούμενα γεγονότα την 4η Σεπτεμβρίου, έναν γάμο και μία βάπτιση. Το δύο μυστήρια έγιναν στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου στο κτήμα "Πολυχώρος Ονείρων" και στη συνέχεια ακολούθησε γαμήλιο πάρτι για τους συγγενείς και τους φίλους του ζευγαριού.

Το bridal look της Ελένης Χατζίδου

Τα βλέμματα, όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν καρφωμένα πάνω στη νύφη, η οποία έλαμπε από χαρά φορώντας μία εκκεντρική δημιουργία. Η ίδια για την πιο ευτυχισμένη και ρομαντική ημέρα της ζωής της επέλεξε ένα ''princess'' νυφικό. Το εν λόγω σχέδιο, που φέρει την υπογραφη του Stylianos, είχε ίσια λαιμόκοψη, off-shoulder μανίκια, μπαλούν μακριά φούστα και κεντημένα λουλούδια, όπως επίσης και λεπτομέρειες με φτερά στα μανίκια. Από το νυφικό της look δεν έλειπε το μακρύ πέπλο, που έφερε το ίδιο κεντημένο φλοράλ print.

Η ίδια ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ένα headpiece, το οποίο αποτελεί μία εναλλακτική τιάρα. Πιο συγκεκριμένα, φόρεσε στο κεφάλι της και πάνω από τον κομψό χαμηλό κότσο της στεφάνι διακοσμημένο από λαμπερές πέτρες. Η Ελένη Χατζίδου πρόσθεσε λίγη ακόμη λάμψη μέσα από το μίνιμαλ κολιέ και τα κρεμαστά σκουλαρίκια.