Follow us

Εποχή αλλαγών | Αυτά είναι τα κομμάτια - κλειδιά της νέας σεζόν

Relaxed ή με κάποια στοιχεία υπερβολής, τα κομμάτια-κλειδιά της νέας σεζόν γίνονται ο καθρέφτης επιθυμιών και συναισθημάτων.

MissBloom TEAM
Εποχή αλλαγών | Αυτά είναι τα κομμάτια - κλειδιά της νέας σεζόν Splash/Ideal Images

Στην αρχή ήταν το "πρέπον", έπειτα έγινε "της μόδας" και στη συνέχεια επρόκειτο για "τάση". Σήμερα μιλάμε ξεκάθαρα για μέσο αυτοέκφρασης. Τα ρούχα της νέας σεζόν δεν είναι νόρμες που τις ακολουθείς τυφλά και σε φορούν δίχως να γνωρίζεις τον λόγο. Είναι ο τρόπος να τοποθετείσαι δίχως να χρειάζεται να μιλήσεις. Είναι το μέσο να δηλώσεις παρούσα, δυνατή, για πάντα νέα, ακόμα κι αν αυτό αφορά μόνο την ψυχή, έτοιμη να διεκδικήσεις όλα όσα πραγματικά σου αξίζουν. Τα ρούχα είναι λέξεις και η νέα σεζόν έβαλε στόχο να περάσει πολλά μηνύματα.

"Ίσως ήταν αυτό που χρειαζόμουν: λίγη χρωματοθεραπεία. Για εμένα αυτή η συλλογή είναι ένα είδος letting go, έχει να κάνει με ρούχα που σε ανεβάζουν" λέει ο σχεδιαστής του Loewe, JW Anderson, και το κίτρινο νάπα παλτό, τα ψυχεδελικά πολύχρωμα μοτίβα ή τα υπερμεγέθη πράσινα μανίκια σε σχήμα μισοφέγγαρου κάνουν την αισιοδοξία να μην είναι πλέον μέρος ενός φανταστικού κόσμου. "Πίστεψέ το και θα συμβεί", αυτό είναι η όλη φιλοσοφία της εισαγωγής των κορεσμένων σουρεάλ χρωμάτων, κατά τον Anderson, στη νέα πραγματικότητά μας. Λεμονί με μουσταρδί στην Jil Sander, πράσινο στον Valentino, ροζ της τσιχλόφουσκας με μουσταρδί στη Miu Miu, πορτοκαλί της σκουριάς με φούξια στη Roksanda, lime με πράσινο στην Prada – σίγουρα δανεισμένο από τις σημειώσεις του Raf Simons επί εποχής Dior, τότε που το highlighter υπογράμμιζε τη θηλυκότητα.

Διάβασε τη συνέχεια στο Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ