Follow us

Η Κατερίνα Καινούργιου με κοστούμι | 3 προτάσεις για αντιγράψεις το δυναμικό look της

Οι εμφανίσεις στο γραφείο ποτέ δεν είχαν περισσότερο ενδιαφέρον.

Η Κατερίνα Καινούργιου με το φθινοπωρινό φόρεμα που θα φορέσεις στον καφέ και το ποτό σου NDP

Η επιστροφή στο γραφείο και την καθημερινότητα έχει ήδη γίνει πραγματικίοτητα για τις περισσότερες από εμάς. Από τις παραλίες και τις μεσημεριανή σιέστα, τώρα βρισκόμαστε μπροστά από έναν υπολογιστή ελέγχοντας τακτικά τα e-mails μας. Μπορεί η αλλαγή αυτή να μην είναι ίσως και η πιο ευχάριστη, ωστόσο, μπορεί να γίνει η πιο ''fashionable''. Έχουμε κάνει λόγο πολλές φορές στο παρελθόν για το styling, το οποίο μπορεί να συμβάλλει στην τόνωση της αυτοπεποίθησης μας αλλά και της διάθεσης μας. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να κάνουμε την επιστροφή μας λίγο πιο χαρούμενη επιλέγοντας σύνολα, που θα κάνουν την εμφάνιση μας πιο ενδιαφέρουσα, πιο ηχηρή και πάνω από όλα επιβλητική -μην ξεχνάς εδώ μιλάμε για office style. Ενδεικτικό παράδειγμα είναι το look της Κατερίνας Καινούργιου, από το διαφημιστικό σποτ για την εκπομπή της ''Super Κατερίνα''.

Το power suit της Κατερίνας Καινούργιου

Η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο tailored κοστούμι με αυστηρές και καθαρές γραμμές, το οποίο ανήκει στη φθινοπωρινή συλλογή του ελληνικού brand Mind Matter. Το look της ολοκλήρωσε με λευκό πουκάμισο, μαύρη γραβάτα και μυτερές γόβες με prints. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε, πως η Κατερίνα Καινούργιου πρόσθεσε χαριτωμένα μανικετόκουμπα, που έδιναν μία fun πινελιά στο αυστηρό Look της.

Loading...

Get the look

Το κοστούμι, ένα δάνειο από την ανδρική γκανταρόμπα, έχει μεγάλη ιστορία και αποτελεί ένα σύμβολο της γυναικείας χειραφέτησης, που ξεριζώνει όλες τις προκαταλήψεις της θηλυκότητας. Την απομακρύνει από την τάση του μικρού μαύρου φορέματος, για να επαναπροσδιορίσει τη γυναικεία σεξουαλικότητα ως εκείνη, που υπήρχε κάτω από τα έντονα περιγράμματα ενός καλά ραμμένου κοστουμιού.

Μάλιστα, το κοστούμι ήρθε να δημιουργήσει το απόλυτο δυναμικό look για την εργαζόμενη γυναίκα, η οποία διεκδικούσε ηγετικούς ρόλους στον εργασιακό στίβο τη δεκαετία του '60. Με λίγα λόγια, το γυναικείο κοστούμι είναι ένα σύμβολο επανάστασης για τη γυναίκα. Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις τρεις προτάσεις για να το εντάξεις αλλά και να εκμοντερνίσεις το look του.

Μαύρο κοστούμι (σακάκι και παντελόνι), Mango

Κοστούμι σε loose γραμμή (σταυρωτό blazer και wide leg παντελόνι), Zara

Μπλε σκούρο κοστούμι (σακάκι και παντελόνι), Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ