Follow us

H Charlotte Gainsbourg είναι η ιέρεια των denim looks | Δες τα καλύτερα looks της

Με αφορμή τις πρόσφατες εμφανίσεις της στο Φεστιβάλ Βενετίας, κάνουμε μια αναδρομή στα πιο επιτυχημένα looks της ηθοποιού με denim.

H Charlotte Gainsbourg είναι η ιέρεια των denim looks | Δες τα καλύτερα looks της Splash/Ideal Images

Κουβάλει μια βαριά κληρονομία: είναι η κόρη του Serge Gainsbourg και της Jane Birkin. Ο μύθος και η λάμψη των γονιών της την συνοδεύουν από την παιδική ηλικία, όμως η Charlotte Gainsbourg κατάφερε να αποδείξει την προσωπική της αξία, και το ξεχωριστό της ταλέντο, χωρίς τα δεκανίκια του τιμαλφούς επιθέτου της. Και πλέον ανήκει στην αφάν γκαντέ του παγκόσμιου σινεμά- χωρίς μάλιστα να χρειαστεί ποτέ να μετακομίσει στο Hollywood ή να ρίξει τα στάνταρ της αναφορικά με τις καλλιτεχνικές της επιλογές.

Αν και κατά το ήμιση Αγγλίδα, με δάνεια στο στιλ της από εκείνο της αγγλίδας μητέρα της, η Charlotte Gainsbourg είναι μία αυθεντική εκπρόσωπος του "parisian chic". Η Γαλλίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια ξεχωρίζει για τις αντισυμβατικές επιλογές της, που χαρακτηρίζονται συχνά από μία ελευθερία, ροκ χαρακτήρα και ενίοτε εκκεντρισμό. Μούσα του οίκου Saint Laurent, εμφανίστηκε στο πρόσφατο Φεστιβάλ Βενετίας με μία custom made playsuit και μπότες κεντημένες με κρυστάλλους του οίκου, που δημιούργησαν το σχετικό buzz για το τολμηρό της εμφάνισή της.

Διάβασε τη συνέχεια στο Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ