Follow us

Αυτό είναι το πανωφόρι που φορούν όλες οι fashionistas το φθινόπωρο και δεν είναι ούτε blazer ούτε τζιν μπουφάν

Ένα διαφορετικό και up to date στιλ πανωφοριού.

street style Pixel Formula

Κάποτε, μόνο στο άκουσμα τους έφερνες στο μυαλό σου εικόνες από γυναίκες μεγάλης ηλικίας, ίσως ακόμα και τη γιαγιά σου, να τις φορούν. Στη συνέχεια και με δειλά βήματα έκαναν την εμφάνιση τους στον κόσμο της μόδας και της pop κουλτούρας με τις περισσότερες από εμάς να είμαστε κάπως διστακτικές. Με την πάροδο του χρόνου όμως, κατάφεραν να γίνουν το απόλυτο trend για την περίοδο του φθινοπώρου. Σε αυτό βοήθησε πως top models και influencers όπως η Kaia Gerber, η Kendall Jenner και η Hailey Bieber κατάφεραν να δημιουργήσουν street style εμφανίσεις που είναι κοριτσίστικα και διακριτικά sexy. Ο λόγος για τις πλεκτές ζακέτες, οι οποίες είναι το Νο1 must have πανωφόρι που αξίζει να προσθέσεις στη φθινοπωρινή σου συλλογή.

Το φθινόπωρο ως μεταβατική εποχή σού δημιουργεί μία αρκετά μεγάλη πρόκληση. Να ντυθείς δηλαδή κομψά και να νιώθεις άνετα κατά τη διάρκεια της ημέρας χωρίς να ζεσταθείς ή να κρυώσεις. Μία πλεκτή ζακέτα είναι το ιδανικό πανωφόρι για τις ημέρες με την άστατη θερμοκρασία αφού μπορείς να τη συνδυάσεις με όλα τα σύνολα σου και να τη φορέσεις με διαφορετικούς τρόπους. Με φορέματα και φούστες, ολόσωμες φόρμες ή τζιν παντελόνι, μία πλεκτή ζακέτα θα σε κρατήσει ζεστή στις πρώτες κρύες ημέρες του φθινοπώρου.

Χρώματα και μοτίβα

Εκτός από τα κλασικά χρώματα όπως το μπλε ή το μαύρο, φέτος σε καταστήματα και e-shops θα βρεις μεγάλη ποικιλία από πλεκτές ζακέτες σε χαρούμενα και εντυπωσιακά χρώματα. Ο πρωταγωνιστής του φθινοπώρου είναι το πράσινο και οι διάφοροι τόνοι του, συνεπώς σίγουρα αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου μία ζακέτα σε έντονο πράσινο και η οποία θα κάνει τα φθινοπωρινά σου σύνολα να ξεχωρίσουν. Οι ζακέτες σε γήινες αποχρώσεις είναι επίσης εξαιρετικά πρακτικές αφού ταιριάζουν με τα πάντα και προσφέρουν στα σύνολα σου έναν αέρα πολυτέλειας. Σε περίπτωση όμως που θέλεις να επενδύσεις σε μία -ή και περισσότερες- statement ζακέτα, σίγουρα θα βρεις εμπριμέ σχέδια που θα ταιριάξουν τέλεια στο στιλ σου.

Πώς φορούν τις πλεκτές ζακέτες οι fashionistas;

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο κομψές ζακέτες του φθινοπώρου

Ζακάρ εμπριμέ ζακέτα Stradivarius

Ζακέτα H&M

Ζακέτα με πλέξη ριμπ H&M

Ζακέτα basic με κουμπιά Stradivarius

Πλεκτή ζακέτα με ρόμβους Zara

Πλεκτή ζακέτα Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ