Follow us

She did it again | Η Leonie Hanne έκανε τις πιο εκκεντρικές εμφανίσεις στο Φεστιβάλ της Βενετίας

Μετά το Φεστιβάλ των Καννών σειρά έχει της Βενετίας και η influencer άφησε τα πλήθη άφωνα.

Leonie Hanne Splash/Ideal Images

Ας πάμε λίγο πίσω στον χρόνο και πιο συγκεκριμένα στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών, μία από τις πιο λαμπερές πολυτισμικές εκδηλώσεις στον κόσμο. Στο κόκκινο χαλί του περπατούν κάθε χρόνο τα πιο σημαντικά ονόματα της μεγάλης οθόνης, του Hollywood αλλά και αμέτρητοι celebrities. Οι φωτογραφικοί φακοί παίρνουν φωτιά και οι οθόνες μας γεμίζουν με τις παρουσίες τους και τα σύνολα, που φέρουν την υπογραφή επιφανών σχεδιαστών. Ανάμεσα σε αυτές τις παρουσίες, που μας ενθουσίασαν με τις στιλιστικές επιλογές τους, ήταν και η Leonie Hanne, η fashion influencer με τους πάνω από 3,7 εκατομμύρια ακολούθους στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Loading...

Από τις Κάννες στη Βενετία

Η Leonie Hanne, που ζει στο Λονδίνο, είχε ταξιδέψει στη Γαλλική Ριβιέρα για να περπατήσει ανάμεσα στους κινηματογραφικούς αστέρες με δημιουργίες Υψηλής Ραπτικής. Μάλιστα, η ίδια φόρεσε μέχρι και φορέματα της Ελληνίδας σχεδιάστριας Celia Kritharioti. Η ίδια, ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί. Τώρα βρίσκεται στη Βενετία, όπου διεξάγεται το 78ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ και ο παλμός της showbiz χτυπάει στο Λίντο.

Καταφθάνοντας με πλωτό ταξί η Leonie Hanne περπάτησε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας ''La Caja'' φορώντας μία dramatic κίτρινη δημιουργία με halter λαιμόκοψη, ανοιχτή πλάτη, ασυμμετρία και πτυχώσεις από βολάν. Για το δεύτερο της red carpet look αυτή τη φορά στην πρεμιέρα του ''La Scuola Cattolica'' η influencer επέλεξε μία λαμπερή στράπλες δημιουργία με μπροστινό bold σκίσιμο. Και οι δύο εμφανίσεις φέρουν την υπογραφή του brand Milla, ενώ τα αξεσουάρ ήταν μέρος των συλλογών των René Caovilla και Bulgari. Τέλος, η τρίτη της εμφάνιση με μία παστέλ μωβ δημιουργία στην πρεμιέρα του "Old Henry" ανήκει στο brand Rami Kadi και θυμίζει τη σιλουέτα των παλιών χολυγουντιανών φορεμάτων. Τα αξεσουάρ της αποτελούν μέρος της collection του Rosantica.

Ανακάλυψε παρακάτω τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Βενετία, που θα μαγνητίσουν το βλέμμα σου αλλά και την καρδιά σου.

Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ