Τηλεοπτικές πρεμιέρες | Το crash test στις εμφάνισείς που επέλεξαν οι παρουσιάστριες– Ποιες τα κατάφεραν, ποιες μπορούσαν καλύτερα

Η τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε και οι παρουσιάστριες επέστρεψαν στα πλατό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
NDP

Η θερινή ανάπαυλα έχει λάβει τέλος και όλοι έχουμε γυρίσει πίσω στην πόλη και τους ξέφρενους ρυθμούς της καθημερινότητας, με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις να γεμίζουν την ημέρα μας. Μαζί με εμάς επιστρέφουν στα τηλεοπτικά πλατό και οι Ελληνίδες παρουσιάστριες. Αφήνοντας πίσω τις χρυσές αμμουδιές, τα γαλάζια νερά αλλά και του εξωτικούς καλοκαιρινούς προορισμούς, ξεκίνησαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες να προετοιμάζονται εντατικά για τις πρεμιέρες τους. Κάποιες ανέλαβαν την πρωϊνή ζώνη, άλλες τη μεσημεριανή, ενώ κάποιες άλλες θα μας κρατούν συντροφιά τα Σαββατοκύριακα. Σε κάθε περίπτωση οι ώρες ''κλείδωσαν'' και το τηλεοπτικό πρόγραμμα έχει γεμίσει.

Ποιες έκαναν πρεμιέρα;

Ανάμεσα στα ονόματα, που έκαναν πρεμιέρα τις προηγούμενες ημέρες, ξεχωρίζουν έκεινα των Σταματίνα Τσιμτσιλή με το ''Happy Day'', Ιωάννα Μαλέσκου με το ''I Love it'', Φαίη Σκορδά με ''Το Πρωινό'', Ναταλί Κάκκαβα με το ''Όλα Γκουντ'', Ελεονώρα Μελέτη με το ''Mega Καλημέρα'', Δανάη Μπάρκα με το ''Πάμε Δανάη'', Τατιάνα Στεφανίδου με το ''Tlife'' και η Μπέττυ Μαγγίρα με το ''Πρωινιάτικα''. Εδώ, ωστόσο, δεν θα αναλύσουμε τις επιλογές τους για τα πάνελ τους ή τα νούμερα, που έκαναν. Όχι, εδώ λάτρεύουμε τη μόδα και θα αναλύσουμε τις στιλιστικές επιλογές τους.

Πολλές από τις εμφανίσεις τους αποτελούν έμπνευση, καθώς υιοθετούν νέες τάσεις, μας δείχνουν νέα κομμάτια από τις συλλογές αγαπημένων brands και τολμούν στιλιστικά δοκιμάζοντας ενδιαφέροντες συνδυασμούς. Κάποια από τα σύνολα τους είναι επιτυχημένα και μπορούμε να τα αναδημιουργήσουμε για τα office looks, αλλά και για εκείνα των εξόδων μας. Ωστόσο, υπάρχουν και αυτά τα outfits, που δεν θεωρούμε ιδιαίτερα κολακευτικά. Όλοι, βεβαίως, έχουμε το δικαιώμα να κάνουμε στιλιστικά ατοπήματα, ενώ είναι ασφαλώς και θέμα προσωπικού γούστου και στιλ αν μια εμφάνιση τελικά μας εμπνέει ή όχι.

Love it or hate it?

Αναλύοντας τα looks που επέλεξαν για την πρεμιέρα τους οι παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σου τις απόψεις μας. Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε τις εμφανίσεις τους και τις χωρίσαμε σε τρεις κατηγορίες: σ' αυτές που αγαπήσαμε, στις "ναι μεν, αλλά" και σ' αυτές που θα μπορούσαν καλύτερα.

We love

Σταματίνα Τσιμτσιλή με ένα casual φλοράλ off-shoulder φόρεμα από το brand Caroline Constas και πέδιλα.

We love γιατί... φέρνει αέρα φρεσκάδας, έχει στοιχεία από τις τάσεις της σεζόν (σ.σ.: το πορτοκαλί χρώμα είναι φέτος hot και τον χειμώνα) και είναι πολύ... Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Φαίη Σκορδά με Dolce & Gabbana φόρεμα σε ίσια γραμμή και Christian Louboutin μυτερές μαύρες γόβες.

We love γιατί... εκτός από πολύ ωραίο φόρεμα, που ταιριάζει άψογα στη σιλουέτα της παρουσιάστριας, είναι και μια ανατρεπτική επιλογή σε σχέση με ό,τι συνηθίζουν να φοράνε οι Ελληνίδες παρουσιάστριες στις πρεμιέρες τους - όπως και η Σκορδά στο παρελθόν, που πόνταρε συνήθως σε total white σύνολα.

Ιωάννα Μαλέσκου με ένα λευκό Celia Kritharioti φόρεμα και slingbacks σε κίτρινη απόχρωση.

We love γιατί... η γραμμή στο φόρεμά της και το color combo λευκό - κίτρινο μάς άρεσαν πολύ. Εμφάνιση με την υπογραφή της Κριθαριώτη, εξάλλου, δύσκολα αποτυγχάνει σε τηλεοπτικές πρεμιέρες.

Μπέττυ Μαγγίρα με ένα casual chic look, που αποτελείται από τη διαχρονική μαρινιέρα, ένα λευκό τζιν και κόκκινες μυτερές γόβες.

We love γιατί ... είναι ένα αρκετά ξεχωριστό outfit, που δεν έχουμε συνηθίσει σε πρεμιέρες.

Comme ci comme ça: κομψά αλλά συνηθισμένα...

Τατιάνα Στεφανίδου με ένα πράσινο φόρεμα σε στενή γραμμή Spiros Stefanoudakis Couture και μπεζ γόβες.

Comme ci comme ça γιατί... είναι ένα στιλ που η παρουσιάστρια επιλέγει συχνά και τις ταιριάζει άψογα. Ωστόσο, νιώθουμε ότι θα θέλαμε να τι δούμε με κάτι διαφορετικό. Kudos, για το κομψό color combo πράσινο με καφέ.

Ναταλί Κάκκαβα με ένα μπλε φόρεμα σε στενή γραμμή.

Comme ci comme ça γιατί... αν και ωραίο το χρώμα που αναδεικνύει τα χρώματα της παρουσιάστριας, ωστόσο το φόρεμα μοιάζει να μην έχει πάνω της την τέλεια εφαρμογή.

Από εμάς είναι "όχι''

Δανάη Μπάρκα με ένα back to school σύνολο με μίνι φούστα με πιέτες, φλοράλ μπλούζα με pussybow (όλα από το Marks&Spencer) και platform πέδιλα.

Είναι "όχι" γιατί... μίνι φούστα με πιέτες και pussybow μπλούζα, plus πέδιλα πλατφόρμες, δεν μάς αισθουσίασαν ως συνδυασμός. Μάς αρέσει, όμως, γενικά το ακομπλεξάριστο και μοντέρνο στιλ της Μπάρκα.

Ελεονώρα Μελέτη με ένα κόκκινο εφαρμοστό φόρεμα που έφερε cut-outs.

Είναι "όχι" γιατί... ενώ μάς άρεσε το φόρεμα- "φωτιά", ωστόσο, το βρήκαμε λίγο υπερβολικό για μια εμφάνιση σε πρωϊνή εκπομπή.

Εσύ τι λές; Ποιο look σου άρεσε περισσότερο και ποιο θα απέφευγες;

Tags