Follow us

Βρήκαμε τη ''μαγική'' στιλιστική συνταγή | Το σύνολο που θα φορεθεί όσο τίποτα άλλο φέτος το φθινόπωρο

Η καθημερινότητα σου θα γίνει πιο απλή και πιο κομψή με αυτό το style combo.

Βρήκαμε τη ''μαγική'' στιλιστική συνταγή | Το σύνολο που θα φορεθεί όσο τίποτα άλλο φέτος το φθινόπωρο Pixel Formula

Όταν θέλουμε να ανανεώσουμε το στιλ μας, δεν σπεύδουμε κατευθείαν σε ένα shopping spree. Αντιθέτως, αναζητούμε στιλιστική έμπνευση, για να δημιουργήσουμε looks με τα ήδη υπάρχοντα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Την ίδια λογική ακολουθούμε και όταν δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε. Η στιλιστική έμπνευση μπορεί να κάνει την καθημερινότητα μας αρκετά πιο εύκολη αλλά και κομψή. Θα αναρωτιέσαι, όμως, που τη βρίσκουμε. Υπάρχουν αρκετές πηγές, από τα περιοδικά μόδας μέχρι και τους αμέτρητους λογαριασμούς μόδας κατά μήκος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Εμείς εδώ στο MissBloom λατρεύουμε τις fashionistas και δη εκείνες, που δραστηροποιούνται στο Instagram προσφέροντας αμέτρητες προτάσεις συνόλων και αγορών. Ειδικά τώρα, που διανύουμε τις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου, χρειαζόμαστε όση στιλιστική έμπνευση είναι δυνατό να βρούμε.

Το πιο δημοφιλές σύνολο της σεζόν

Ανατρέχοντας από λογαριασμό μόδας σε λογαριασμό influencer για την καθημερινή στιλιστική ''δόση'' μας, ξεχωρίσαμε μία μεγάλη τάση ανάμεσα στις αναρτήσεις. Πιο συγκεκριμένα, ένα σύνολο, που είναι συγχρόνως απλό αλλά και διαχρονικό, κομψό αλλά και edgy. Ο λόγος για τον συνδυασμό το oversized blazer με baggy jeans, ένα style combo, που θαυμάσαμε και στις φθινοπωρινές πασαρέλες και περισσότερο σε εκείνον της Celine.

Loading...

Το εν λόγω look, που έχει ήδη φορεθεί, αποκτάει ''MVP'' status στη γυναικεία γκαρνταρόμπα αλλά και τις τάσεις, καθώς ο γαλλικός οίκος του πρόσθεσε κάτι από την παριζιάνικη φινέτσα, εκείνη την ανεπιτήδευτη κομψότητα για την οποία φημίζονται οι Γαλλίδες ιέρειες του στιλ. Βασικοί πρωταγωνιστές του φθινοπωρινού στιλ, λοιπόν, είναι το blazer και το wash-out baggy jean, που συνδυάζονται με τα κατάλληλα αξεσουάρ για να προσαρμοστούν στην εκάστοτε περίσταση.

Τα looks που θα σε πείσουν να φορέσεις το πιο hot σύνολο της σεζόν

Παρακάτω ξεχωρίσαμε 5 προτάσεις του δημοφιλούς fall style combo, που θα σου δώσουν έμπνευση για τα looks των επόμενων ημερών.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ