Follow us

Πρεμιέρα έκανε η Κατερίνα Καινούργιου | Το σέξι look που επέλεξε στην πρώτη μέρα της εκπομπής της

Το look της έφερε δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

Σήκωσε αυλαία η Κατερίνα Καινούργιου | Το σέξι look που επέλεξε στην πρεμιέρα της NDP

Η εβδομάδα ξεκίνησε δυναμικά με μουσικές βραβεύσεις, κόκκινα χαλιά και πρεμιέρες. Στην ελληνική shobiz οι φωτογραφικοί φακοί και τα πληκτρολόγια έχουν πάρει φωτιά τις τελευταίες μέρες, καθώς οι celebrities επιστρέφουν δυναμικά στα πλατό και μας υποδέχονται με ενθουσιασμό και όρεξη στα νέα τους τηλεοπτικά ''σπίτια''. Ανάμεσα τους και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία επέστρεψε στον Alpha και μας υποδέχτηκε το πρωί στη νέα της εκπομπή ''Super Κατερίνα'', που σήμερα έκανε πρεμιέρα.

Δίπλα της για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν βρίσκονται ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ο Χάρης Λεμπιδάκης, ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Μάρα Μεϊμαρίδη. Επικεφαλής του project '' Super Κατερίνα'' είναι και φέτος ο Θέμης Μάλλης.

Τι επέλεξε να φορέσει στην πρεμιέρα της η Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου λατρεύει τα έντονα χρώματα, εκείνα που τραβούν τα βλέμματα και αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά της. Επίσης, δεν μπορεί να αντισταθεί στις στενές γραμμές, τις εκκεντρικές λεπτομέρειες και φυσικά τα μίνι μάκρη. Η ίδια, ακόμα, δεν μπορεί να πει ''όχι'' στα platform heels. Όπως αντιλαμβάνεσαι όλες οι στιλιστικές προτιμήσεις της φρόντισε να βρίσκονται στην πρώτη της εμφάνιση στην κομβική στιμγή της καριέρας της, την επιστροφή δηλαδή στο τηλεοπτικό κανάλι, που την ανέδειξε.

Για αυτή, λοιπόν, την ιδιαίτερη στιγμή η παρουσιάστρια επέλεξε ένα θηλυκό και σέξι look. Πιο συγκεκριμένα εμφανίστηκε με ένα λευκό μίνι φόρεμα, με μακρύ μανίκι, cut-out και στενή γραμμή, το οποίο είναι custom made από το αγαπημένο της brand Mind Matter. Η ίδια ολοκλήρωσε το σύνολο της με τα απολύτως hot ψηλοτάκουνα υποδήματα της σεζόν, τα platform πέδιλα από τον οίκο Yves Saint Laurent. Μάλιστα, μας κέντρισαν το ενδιαφέρον, καθώς έχουν το διαχρονικό πουά print. Η εμφάνιση της έκανε ''check'' σε δυο από τις μεγαλύτερες τάσεις της A/W '21 σεζόν, τα προαναφερόμενα platform heels και τα ευρηματικά cut-outs.

Loading...

Το look της είναι μία σέξι επιλογή και ιδιαιτέρως θηλυκή πρόταση για εσένα, που θες να αναδείξεις τα πόδια σου και να προσθέσεις λίγους ακόμα πόντους στη σιλουέτα σου στη βραδινή σου έξοδο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ