Πώς θα φορέσεις το τζιν σου το φθινόπωρο; | Η Αθηνά Οικονομάκου σού δείχνει τον πιο updated τρόπο

Φόρεσε το key item του φθινοπώρου όπως όλες οι fashionistas.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΠΕΡΗ

Είναι η πρώτη μας σκέψη όταν αναρωτιόμαστε τι θα φορέσουμε και είναι ίσως το μοναδικό κομμάτι που έχει μία σταθερή θέση στη ντουλάπα μας όσα χρόνια κι αν περάσουν. Παραμένει αναλλοίωτο στον χρόνο και τις τάσεις, ενώ ταιριάζει ό,τι έχουμε στη γκαρνταρόμπα μας. Το κομμάτι ήρωας της συλλογής μας, το τζιν παντελόνι πρόκειται για ακόμα ένα φθινόπωρο να μας σώσει όλες εκείνες τις ημέρες που νιώθουμε πως δεν έχουμε στιλιστική έμπνευση ή θέλουμε να φορέσουμε κάτι άνετο και πρακτικό.

Κάθε σεζόν όμως, υπάρχουν νέοι συνδυασμοί που μπορούμε να κάνουμε, ώστε να εξελίξουμε το στιλ μας και να δοκιμάσουμε τι μας ταιριάζει. Σε αυτό μας βοηθούν πολύ τα looks που φορούν και δημοσιεύουν στο Instagram οι Ελληνίδες fashionistas. Αυτή τη φορά μάλιστα, η Αθηνά Οικονομάκου μας δείχνει τον πιο updated συνδυασμό που μπορούμε να δημιουργήσουμε φέτος το φθινόπωρο.

Η Αθηνά Οικονομάκου, λίγο καιρό μετά τη γέννηση της κόρης της απόλαυσε βόλτες στην Αθήνα με την οικογένεια της, φορώντας το πιο κομψό casual σύνολο. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός και επιχειρηματίας συνδύασε μία τζιν cropped παντελόνα με πορτοκαλί t-shirt, τζιν μακρύ μπουφάν και boat shoes σε μπεζ απόχρωση. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με τσάντα ώμου σε καφέ απόχρωση και φουλάρι στο λαιμό. Με αυτό το σύνολο της απέδειξε πως ακόμα και ένα απλό, casual combo όπως αυτό του τζιν παντελονιού και κοντομάνικη μπλούζα μπορεί να αναβαθμιστεί εύκολα με τα σωστά αξεσουάρ. Προτίμησε η μπλούζα σου να είναι σε κάποιο έντονο χρώμα όπως αυτή της Αθηνάς Οικονομάκου, ενώ μη ξεχάσεις να προσθέσεις αξεσουάρ στην εμφάνιση σου.

Extra Tip

Ένας εξίσου ιδιαίτερος τρόπος για να φορέσεις το τζιν σου αυτή την περίοδο είναι τα double denim σύνολα. Συνδύασε δηλαδή το παντελόνι σου με τζιν πουκάμισο, στον ίδιο ή και διαφορετικό τόνο. Το αποτέλεσμα θα είναι σούπερ cool και θα μπορείς να προσθέσεις τα πιο ιδιαίτερα αξεσουάρ.

Το look της Αθηνάς Οικονομάκου