Follow us

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου φόρεσε ξανά φόρεμα από το Zara που αξίζει να αποκτήσεις

Κομψό και πολύ sexy, ιδανικό για αυτή την περίοδο.

eliana chrisikopoulou NDP Photo Agency

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι μία από τις πιο κομψές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης. Οι σπουδές, οι γνώσεις της στη μόδα, αλλά και η προσωπική της αισθητική τη βοηθούν ώστε κάθε της εμφάνιση να μας εμπνέει. Αυτή τη φορά ξεχωρίσαμε το σύνολο που δημιούργησε στη δεύτερη ημέρα της εκπομπής "Ελένη” στην οποία συμμετέχει.

Η δημοσιογράφος επέλεξε να φορέσει ένα μεσάτο, lingerie φόρεμα με spaghetti straps και σούρα στο πλάι από το Zara, το οποίο μάλιστα είναι σε μία πολύ ιδιαίτερη χακί απόχρωση που ταιριάζει τόσο σε καστανές όσο και σε ξανθές γυναίκες. Αυτού του είδους τα φορέματα είναι ιδανικά για αυτή την περίοδο αφού μπορείς να τα φορέσεις με διαφορετικούς τρόπους. Για παράδειγμα εάν συνδυάσεις το lingerie dress σου με λευκό πουκάμισο, loafers και blazer, θα έχεις δημιουργήσει ένα πολύ κομψό look για το γραφείο. Εναλλακτικά, φόρεσε το με τις αγαπημένες σου γόβες και ένα leather jacket για τις βραδινές εξόδους με τις φίλες σου.

Το look της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

Loading...

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελιάνα Χρυσικοπούλου φόρεσε ένα εντυπωσιακό Zara φόρεμα. Στο press event που πραγματοποιήθηκε λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής "Ελένη" στην οποία συμμετέχει, είχε επιλέξει ένα midi, κρουαζέ φόρεμα σε baby pink απόχρωση από το brand, Zara και ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ασημί πέδιλα και τσάντα στην ίδια ροζ απόχρωση. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ πολό κομψό και ιδανικό για την περίσταση.

Loading...

Copy the Look

Φόρεμα σατινέ Zara

Φόρεμα με δαντέλα Zara

Lingerie dress Zara

Mini φόρεμα σατινέ Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ