Follow us

Απλό & Κομψό | Το casual look της Υβόννης Μπόσνιακ που θα ζήλευαν και οι Παριζιάνες

Μπορείς να το αντγράψεις εύκολα και γρήγορα σήμερα.

Μπόσνιακ NDP

Τι είναι πραγματικά ανεπιτήδευτα κομψό; Ποια είναι τα fashion items, που χαρακτηρίζονται έτσι; Ποιοι είναι οι style combos, που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε ένα ανάλογο σύνολο; Σε όλες αυτές τις ερωτήσεις οι Γαλλίδες και δη οι Παριζιάνες μπορούν να μας δώσουν απαντήσεις, αφού η ανεπιτήδευτη κομψότητα είναι έμφυτη στο DNA τους. Το στιλ τους και συγκεκριμένα τα καθημερινά σύνολα τους έχουν βρεθεί αμέτρητες φορές κάτω από το μικροσκόπιο μας. Παρατηρούμε τους συνδυασμούς, τις αποχρώσεις, την αυτοεπεποίθηση και κάθε άλλη λεπτομέρεια για να βρούμε την στιλιστική συνταγή, που θα μας βοηθήσει να αναδημιουργήσουμε και εμείς τέτοια outfits. Βέβαια, από ό,τι φαίνεται δεν είμαστε οι μόνες, αφού και η Υβόννη Μπόσνιακ αντλεί έμπνευση από τα looks τους.

Το parisan inspired καθημερινό και άνετο σύνολο της Υβόννης Μπόσνιακ

Η Υβόννη Μπόσνιακ βρέθηκε στο Κατράκειο Θέατρο στο πλευρό του συζύγου της Αντόνη Ρέμου. Η ίδια για την casual περίσταση επέλεξε ένα άνετο look, που θα βλέπαμε σίγουρα στο προφιλ κάποιας fashion influencer από τη Γαλλία. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια επέλεξε ένα λευκό T-shirt, ένα μπλε ντένιμ παντελόνι και φλατ slip on παπούτσια. Η άνεση δεν στερήθηκε τίποτα από την κομψότητα στο σύνολο της Υβόννης Μπόσνιακ, ακριβώς όπως γίνεται και με τα outfits των Παριζιάνων. Άλλωστε, βασικό στοιχείο των καθημερινών συνόλων τους είναι τα basic κομμάτια, τα οποία συνδυάζονται μεταξύ τους σε ένα ''ήσυχο'' και κομψό look.

Απλό & Κομψό | Το casual look της Υβόννης Μπόσνιακ που θα ζήλευαν και οι Παριζιάνες

Πρόκειται για ένα look, που μπορείς και εσύ εύκολα να αναδημιουργήσεις με κομμάτια που έχεις ήδη στη γκαρνταρόμπα σου. Παρ' όλα αυτά, εμείς παρακάτω συγκεντρώσαμε όλα τα κομμάτια του outfit σε απολύτως προσιτές τιμές για να υιοθετήσεις το look της Υβόννης Μπόσνιακ.

Ντένιμ παντελόνι σε ανοιχτή γραμμή ''mom'', Zara

Λευκά αθλητικά παπαούτσια slip on, Tommy Hilfiger

Λευκό βαμβακερό T-shirt, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ