Follow us

Lapin House | Ο ιδανικός προορισμός για τα φθινοπωρινά απαραίτητα

Ανακαλύψαμε μία σειρά από υπέροχα items ιδανικά για το φθινόπωρο.

MissBloom TEAM
Courtesy of Lapin Courtesy of Lapin

Έρχεται σιγά σιγά η στιγμή εκείνη που τα μικρά μας θα επιστρέψουν και πάλιστις φθινοπωρινές τους δραστηριότητες. Οι σημαντικές αγορές περιλαμβάνουν άνετα κολάν, φούτερ για τις πιο δροσερές ημέρες, φόρμεςαλλά και το πιο άνετο sneaker για τις ώρες του σχολείου και όχι μόνο. Για όλα αυτά βρήκαμε τον ιδανικό προορισμό που δεν είναι άλλος από τακαταστήματα Lapin House ήγια εκείνους που αγαπούν το online shopping, το lapinkids.com.

Ανακαλύψαμε μία σειρά από υπέροχα items ιδανικά για το φθινόπωρο, όπως set φόρμες LapinHouse, κολάν με print Kenzo και Billieblush που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν, φούτερ Polo Ralph Lauren μετο εμβληματικό άλογο σε αγαπημένες αποχρώσεις, πλεκτά πουλόβερ σε νέο ντόνους από τη Scotch & Soda και την Zadig & Voltaire και πολλές ακόμα επιλογές που θακάνουντους μικρούς μας φίλουςνα ξεχωρίσουν.

Lapin House | Ο ιδανικός προορισμός για τα φθινοπωρινά απαραίτητα

Και επειδή τα sneaker έχουν την τιμητικήτους με την επιστροφή στο σχολείο,ανακαλύψαμε όλες τιςνέες συλλογέςμε πιο αγαπημένααυτά της εταιρίας Polo Ralph Lauren με επιλογές ιδανικές για όλες τιςώρες της ημέρας, Pumaγια τους λάτρεις του αθλητικού στιλ, Michael Kors με μία έξτρα glam διάθεση αλλά και Biomechanics που είναι η τέλεια επιλογή για τα μικρά μας που τώρα κάνουν τα πρώτα τουςβήματα.

Lapin

Όλα τα παραπάνω ήταν τα δικά μας αγαπημένα items γιατο φθινόπωρο, τακαταστήματα Lapin House και το lapinkids.com σας περιμένουν για να βρείτε αυτά που θα ενθουσιάσουν εσάς και τα μικρά σας!

Courtesy of Lapin

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ