Follow us

Η Φαίη Σκορδά φόρεσε το πιο hot φόρεμα της φετινής σεζόν

Ποιο είναι το trend και πώς θα το υιοθετήσεις;

fay skorda NDP Photo Agency

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας, την οποία μάλιστα γνωρίσαμε και αγαπήσαμε κυρίως μέσα στο lockdown είναι τα πλεκτά. Παντελόνια, twin sets, φορέματα, μπλούζες από λεπτή πλέξη που αγκαλιάζουν το σώμα σαν χάδι και συνδυάζουν απίστευτη άνεση και κομψότητα έγιναν η πρώτη σκέψη των περισσότερων γυναικών που θέλουν να ντύνονται προσεγμένα σε κάθε περίσταση.

Εάν υπάρχει όμως ένα συγκεκριμένο κομμάτι που έχει ξεχωρίσει λίγο περισσότερο αυτή την περίοδο είναι τα πλεκτά φορέματα, τα οποία μπορείς να βρεις σε διαφορετικά μήκη, γραμμές και αποχρώσεις ώστε να επιλέξεις το ιδανικό για εσένα. Αυτό που ίσως δεν περίμενες είναι πως ένα πλεκτό φόρεμα μπορεί να αναδείξει και το sexiness σου. Απόδειξη μία πρόσφατη εμφάνιση της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή της "Το Πρωινό”.

Η παρουσιάστρια δημιούργησε ένα πολύ chic σύνολο, συνδυάζοντας ένα λευκό, πλεκτό φόρεμα με έναν ώμο και μήκος μέχρι το γόνατο με nude ψηλοτάκουνες γόβες και δερμάτινη, καφέ ζώνη. Το σύνολο της είναι κομψό, αλλά και σέξι ενώ θα μπορούσες να το αντιγράψεις άνετα για κάποια βραδινή έξοδο ή δείπνο. Ωστόσο, αυτός δεν είναι ο μοναδικός συνδυασμός που μπορείς να πετύχεις με ένα πλεκτό φόρεμα. Ταιριάζουν πολύ με μπότες και κυρίως με εκείνες που φτάνουν μέχρι το γόνατο, με loafers ή ακόμα και μπαλαρίνες ώστε να το φορέσεις στην καθημερινότητα σου. Όσον αφορά στα πανωφόρια, ένα σακάκι ανδρικού τύπου ή ένα μακρύ παλτό είναι δύο πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές.

Το look της Φαίης Σκορδά

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ