Follow us

Οι fashionistas αποφάσισαν | Αυτό είναι το πιο ιδιαίτερο φόρεμα από τη νέα H&M συλλογή

Η πιο pop τάση του φετινού χειμώνα.

hm Courtesy of H&M

Η νέα σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-2022 μόλις έχεις ξεκινήσει με την H&M να μας προσκαλεί να επανπροσδιορίσουμε το στιλ μας μέσα από τη νέα Studio συλλογή της. Η collection απευθύνεται σε γυναίκες που αγαπούν τη μόδα και ο κυριότερος σκοπός τους είναι να δημιουργούν σύνολα που έχουν χαρακτήρα. Πρωταγωνιστές της Studio συλλογής είναι οι bold αποχρώσεις όπως το μπλε ρουαγιάλ, το μοβ, το πράσινο και το πορτοκαλί, ενώ όσον αφορά στις γραμμές οι έντονοι όγκοι είναι ο βασικότερος λόγος που την έχουμε ξεχωρίσει.

Εάν χρειαζόταν να επιλέξουμε ένα συγκεκριμένο κομμάτι από τη νέα H&M Studio συλλογή, η πρώτη μας σκέψη θα ήταν το mini φόρεμα που έχουν ήδη αγαπήσει όλες οι fashionistas. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα κοντό φόρεμα με ογκώδη φούστα σε μία πολύ ιδιαίτερη απόχρωση του γκρι και έντονο, πολύχρωμο μοτίβο. Μία επίσκεψη στο Instagram είναι αρκετή για δεις πως ακόμα και ένα τόσο ιδιαίτερο φόρεμα μπορεί να φορεθεί με πολλούς, διαφορετικούς τρόπους, ώστε να το προσαρμόσεις στο προσωπικό σου στιλ.

Εάν θέλεις να διατηρήσεις τον pop χαρακτήρα του, σου προτείνουμε να το συνδυάσεις με μπότες ή γόβες σε έντονο χρώμα όπως το ροζ ή το κόκκινο. Στην περίπτωση όμως που θέλεις να κάνεις tone down, φόρεσε το με ένα τζιν μπουφάν ή blazer και sneakers. Η δική μας συμβουλή είναι να υποδεχτείς τη νέα εποχή με περισσότερη τόλμη στο στιλ σου, να δοκιμάσεις νέους συνδυασμούς χωρίς να διστάσεις να επενδύσεις ακόμα και σε πιο ιδιαίτερα κομμάτια. Θα νιώσεις αμέσως πως ανανεώθηκες.

Πώς το φορούν οι fashionistas

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Βρες το φόρεμα εδώ

Οι fashionistas αποφάσισαν | Αυτό είναι το πιο ιδιαίτερο φόρεμα από τη νέα H&M συλλογή

Φόρεμα με ογκώδες κάτω μέρος H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ