Follow us

''30 Years Young'' | Το Pull & Bear κλείνει τα 30α γενέθλια του και το γιορτάζει

Ψηφιακές καμπάνες, συλλογές και βιντεοπαιχνίδια γιορτάζουν το ακούραστο νεανικό πνεύμα του brand.

Pull & Bear Instagram @Pull & Bear

Υπάρχουν μερικά brands, που μετρούν χρόνια στη γκαρνταρόμπα μας. Από τα εφηβικά χρόνια, στα φοιτητικά και έπειτα στα πρώτα βήματα της επαγγελματικής μας. Ένα από αυτά είναι το Pull & Bear, ένα fashion brand, που φημίζεται για τα ντένιμ κομμάτια του, τον φρέσκο αέρα του και τα άνετα, πάντα on trend ρούχα του. Το αγαπημένο brand ρουχισμού κλείνει φέτος τα 30 χρόνια λειτουργείας και το γιορτάζει μέσα από ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες δραστηριότητες.

''30 Years Young'' | Το Pull & Bear κλείνει τα 30α γενέθλια του και το γιορτάζει

Τι θα περιλαμβάνουν οι εορτασμοί για τα 30α γενέθλια της Pull & Bear

Το ''πάρτι'' θα ξεκινήσει με μία ψηφιακή καμπάνια, που φέρει το σλόγκαν ''30 years young'' και όπως αναφέρει το brand ''εξυμνεί τις αξίες των νέων σε όλη την 30χρονη ιστορία της μάρκας''. Η καμπάνια αποτελείται από ένα μικρού μήκους βίντεο και ένα graphic λογότυπο, που κοσμεί μία limited edition συλλογή, τις συσκευασίες και τις βιτρίνες των καταστημάτων του Pull & Bear σε όλο τον κόσμο. Το συγκεκριμένο logo είναι ένα χαμογελαστό και πολύχρωμο graphic design, που αποπνέει το ακούραστο νεανικό πνεύμα του brand.

Loading...

Στην ίδια λογική έχει σχεδιαστεί ένα βιντεοπαιχνίδι εμπνευσμένο από το arcade και σε στιλ pixel art, στο οποίο οι χρήστες θα πρέπει να αποκρυπτογραφήσουν παράξενα στοιχεία σχετικά με την ιστορία της εταιρείας στην ιστοσελίδα του Pull & Bear.

Pull & Bear
Pull & Bear2

Και οι εορτασμοί δεν τελειώνουν εδώ. Το Pull & Bear θα πραγματοποιήσει δράσεις και στα κοινωνικά δίκτυα Instagram και Tiktok, καθώς και ένα πάρτι γενεθλίων στο Twitch, με οικοδέσποινα τη δημιουργό περιεχομένου Cristinini και καλεσμένους, όπως ο Guillermo Campra και η Inés Hernand.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ