Follow us

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου φόρεσε τα ιδανικά παπούτσια για το γραφείο που θα αντικαταστήσουν τις γόβες σου

Το σχέδιο που ταιριάζει με τα παντελόνια σου αλλά και με τα φορέματα σου.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου φόρεσε το ιδανικό παπούτσι που θα αντικαταστήσει τις γόβες σου NDP

Οι επιλογές όταν ερχόμαστε αντιμέτωπες με το dress code του γραφείου μπορεί να είναι κάπως περιορισμένες. Ο κάθε εργασιακός χώρος, άλλωστε, έχει τους δικούς του κανόνες αλλά και απαιτήσεις, με τους οποίους οφείλουμε να προσαρμοζόμαστε αποπνέοντας το ύφος και τις αξίες του εκάστοτε ομίλου, εταιρείας και επαγγέλματος. Κάποιοι είναι πιο αυστηροί και άλλοι πιο χαλαροί, ωστόσο, σε κάθε χώρο πρέπει να προσέχουμε τα υποδήματα μας. Αυτά δείχνουν τις προτεραιότητες, τις επιδιώξεις μας αλλά και το πόσο προσέχουμε τους εαυτούς μας. Για αρχή πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, να μην φαίνονται ταλαιπωρημένα και κακοδιατηρημένα, ενώ το σχέδιο τους πρέπει να είναι κομψό και να προσθέτει στιλιστικούς πόντους στην εμφάνιση μας. Βέβαια, δεν βλάπτει και να είναι άνετα... Ένα ζευγάρι με αντοχή στην καθημερινότητα, κομψότητα και άνεση είναι τα slingbacks, που φόρεσε πρόσφατα η δημοσιογράφος Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Loading...

Τα παπούτσια της Ελιάνας Χρυσικοπούλου που θα αντικαταστήσουν όλα τα υπόλοιπα στην καθημερινότητα σου

Δεν αποτελούν ένα νέο σχέδιο, όμως, τα slingbacks τις τελευταίες δύο σεζόν έχουν γνωρίσει μεγάλη δημοτικότητα. Για χρόνια είχαν συνδυαστεί με το συντηρητκό στιλ μεγαλύτερων ηλικιών μέχρι, που οι σχεδιαστές ανέπτυξαν στο έπακρο τις ικανότητες αυτού του υποδήματος. Πλέον δεσπόζουν στο street style, στις Εβδομάδες Μόδας και τις γκαρνταρόμπες των ιερειών του στιλ. Πρόκειται για ένα σχέδιο, που ισορροπεί μεταξύ της κλασικής γόβας και του πέδιλου, ενώ συνδυάζει και την άνεση ενός πιο κοντού τακουνιού ιδανικού για τις καθημερινές υποχρεώσεις.

Μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα ρούχα και τα σύνολα, που προορίζονται για το γραφείο, αλλά και με τα outfits των εξόδων σου. Εμείς θα τα συνδυάζαμε με τζιν για να αναβαθμίσουμε το casual look αυτών των παντελονιών και θα ολοκληρώναμε το σύνολο με blazer και λευκό T-shirt. Μην ξεχνάς, πως τα slingbacks δεν αποτελούν ένα καλοκαιρινό κομμάτι, καθώς αξιοποιούνται και το χειμώνα με ένα καλσόν της επιλογής σου.

Τα εν λόγω παπούτσια δεν πρέπει να λείπουν από τη γκαρνταρόμπα σου και για αυτό σου βρήκαμε 6 σχέδια από το Zara με μεγάλη ποικιλία σε χρώματα, σχέδια και ύψος τακουνιού.

Ανακάλυψε παρακάτω το ιδανικό για εσένα.

Δερμάτινα κόκκινα slingbacks, Zara

Κόκκινα slingbacks με φιόγκο, Zara

Μαύρα slingbacks με μεταλλική λεπτομέρεια στο τακούνι, Zara

Μωβ slingbacks, Zara

Γαλάζια slingbacks με χαμηλό τακούνι, Zara

Μαύρα slingbacks με φιόγκο με λάμψη, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ