Follow us

Υπάρχει κάτι πιο cozy και πολυτελές από τα πλεκτά; | Σου βρήκαμε αυτά που αξίζουν μία θέση στη γκαρνταρόμπα σου

Δεν υπάρχει κάτι πιο παρηγορητικό, άνετο και πολυτελές από ένα κομψό πλεκτό κομμάτι

Υπάρχει κάτι πιο cozy και πολυτελές από τα πλεκτά; | Σου βρήκαμε αυτά που αξίζουν μία θέση στη γκαρνταρόμπα σου Splash/Ideal Images

Γιατί μας αρέσουν τα πλεκτά; Γιατί θεωρούνται απαραίτητα για τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης και κομψής γυναικείας γκαρνταρόμπας; Γιατί δίνουν το παρών μέχρι και τους καλοκαιρινούς μήνες; Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κάτι πιο παρηγορητικό, άνετο και πολυτελές από ένα κομψό πλεκτό κομμάτι. Μην σου κάνει εντύπωση, λοιπόν, που μετά από δύο καραντίνες, κατά τη διάρκεια των οποίων μπουχτίσαμε με το athleisure στιλ, επιστρέφουν ξανά στο επίκεντρο των τάσεων. Ό,τι και να γίνει, όσες τάσεις και αν έλθουν, όσες fashionistas και αν τις φορέσουν, στο τέλος θα γυρνάμε όλες μας στα πλεκτά και σε κάθε εκδοχή τους.

Αγκαλιάζουν το σώμα, μας προστατεύουν από τις απότομες εναλλαγές του καιρού, ολοκληρώνουν ένα σύνολο και βοηθούν στο φθινοπωρινό και χειμωνιάτικο layering. Τα πλεκτά έχουν μεγάλη στιλιστική ευελιξία και διαχρονική αξία για αυτό και σταθερά οι σχεδιαστές τους δίνουν τη ψήφο εμπιστοσύνης τους μέσα από τα ανανεωμένα σχέδια τους. Εμείς στη γκαρνταρόμπα μας έχουμε πολλά knitted κομμάτια, όπως το κλασικό πουλόβερ, το ζιβάγκο, τη ζακέτα, το κασκόλ, το πανωφόρι, το παντελόνι καμπάνα και το φόρεμα. Είμαστε φανατικές θαυμάστριες τους αφού είναι η go-to επιλογή μας όσον αφορά το καθημερινό στιλ αλλά και τις εξόδους μας τους κρύους μήνες.

Ένα πλεκτό φόρεμα σε στενή γραμμή θα σου προσφέρει το απαραίτητο sexyness αλλά και τη ζεστασιά στη βραδινή σου έξοδο. Αντιθέτως, στις πρωινές υποχρεώσεις μία ζακέτα ή ένα πουλόβερ θα ταιριάξει μοναδικά με τα wide leg παντελόνια σου, ενώ θα αναβαθμίσει το look των ντένιμ κομματιών σου.

Shop the knitwear | Τα σχέδια που ξεχώρισαν στις φθινοπωρινές συλλογές

Παρακάτω ξεχωρίσαμε τα πλεκτά κομμάτια, που αξίζουν μία θέση στη γκαρνταρόμπα σου και θα την εξοπλίσουν επαρκώς για τα looks των επόμενων ημερών.

Πλεκτή ζακέτα, Massimo Dutti

Πλεκτό πουλόβερ ζιβάγκο, Attrattivo

Πλεκτή ολόσωμη φόρμα με ζώνη στη μέση, Mango

One shoulder φόρεμα σε στενή γραμμή, Zara

Off the shoulder πλεκτό πουλόβερ, H&M

Πλεκτό μίνι φόρεμα με έντονους ώμους και ανοιχτή γραμμή, BSB

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ