Follow us

Κεφάλαιο ''Πουκάμισα'' | Τα σχέδια που θα ανανεώσουν το στιλ του γραφείου

Βάλε για λίγο στην άκρη το λευκό πουκάμισο και ανακάλυψε τις προτάσεις που θα αναβαθμίσουν το office style σου.

Κεφάλαιο ''Πουκάμισα'' | Τα σχέδια που θα ανανεώσουν το στιλ του γραφείου Pixel Formula

Από όλες μας τις εμφανίσεις στην καθημερινότητα και γενικότερα στη ζωή μας αυτές, που ξεχωρίζουν είναι εκείνες του office style. Τον περισσότερο χρόνο της ημέρας και συνολικά της εβδομάδας τον περνάμε μπροστά σε έναν υπολογιστή, στο γραφείο ή στους δρόμους πραγματοποιώντας επαγγελματικές υποχρεώσεις. Έτσι, η γκαρνταρόμπα μας είναι λογικό να αποτελείται κυρίως από ρούχα, που προορίζοντια για το γραφείο και την επαγγελματική μας ζωή. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να τη διανθίζουμε καταλλήλως, για να μην φοράμε τα ''ίδια και τα ίδια'', ούτε να είναι τα σύνολα μας κοινότυπα και αναμενόμενα. Ένας τρόπος για να το κάνουμε αυτό είναι να επενδύσουμε στην αναβαθμισμένη εκδοχή των βασικών κομματιών του office style, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζει το πουκάμισο.

Όλες εστιάζουμε στο λευκό πουκάμισο με τον έντονο γιακά και το υψηλής ποιότητας ύφασμα, που το κάνει ακαταμάχητο τόσο στις εμφανίσεις μας όσο και στα καταστήματα. Οι περισσότερες από εμάς ίσως να έχουμε περισσότερα από ένα, ενώ δεν λείπει και η γαλάζια εκδοχή του. Παρ' όλα αυτά, ένα λευκό πουκάμισο, όσο διαχρονικό και κομψό και αν είναι, άλλο τόσο συνηθισμένο παραμένει. Για αυτό ήρθε η ώρα να επενδύσεις σε πουκάμισα με έντονο χαρακτήρα και διαφορετικό ύφος από αυτά, που έχεις ήδη στη γκαρνταρόμπα σου. Μην ξεχνάς, άλλωστε, πως με ένα ιδιαίτερο πουκάμισο μπορεις να ανανεώσεις το κλασικό κοστούμι, το ταγέρ, το τζιν και οποιαδήποτε μίντι φούστα του γραφείου.

Loading...

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πουκάμισα, που αξίζουν μία θέση στη ντουλάπα σου και θα εξελίξουν το office style σου.

Κρουαζέ Πουκάμισα: Το κρουάζε πουκάμισο αποτελεί μία σέξι επιλογή, που θα τονώσει τη θηλυκότητα του ανδρόγυνου κοστουμιού αλλά και της επιβλητικής εμφάνισης στο γραφείο.

Πουά Πουκάμισα: Το πουά έχει λατρευτεί από τις πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν τα μέλη βασιλικών οικογενειών, όπως η Kate Middleton. Η ίδια δίνει τη ψήφο εμπιστοσύνης στο πουά και εμείς σε συμβουλεύουμε οπωσδήποτε να επενδύσεις σε ένα πουά πουκάμισο.

Loading...

Σατινέ Πουκάμισα: Τα βαμβακερά και τα see-through πουκάμισα είναι αυτά που δίνουν το παρών πιο συχνά στις γυναικείες γκαρνταρόμπες, ωστόσο, εμείς θα σε συμβουλεύαμε να επενδύσεις σε ένα σατινέ πουκάμισο. Πρόκειται για ένα ύφασμα, που συνδέεται με την πολυτέλεια και τη θηλυκότητα και δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου και δη τις εμφανίσεις σου στο γραφείο.

Έντονα χρώματα σε πουκάμισα: Η στιλιστική εξωστρέφεια, ο μαξιμαλισμός και η glamorous διάθεση είναι δεδομένα για τη φθινοπωρινή σεζόν σύμφωνα με τους σχεδιαστές. Όπως αντιλαμβάνεσαι ήρθε η ώρα να επενδύσεις σε πουκάμισα με bright αποχρώσεις όπως το φούξια, το κόκκινο, το πράσσινο και το πορτοκαλί -αποχρώσεις που έρχονται δυναμικά από το καλοκαίρι για να ''φωτίσουν'' τις μουντές ημέρες αυτής της εποχής. Ποια μπορεί να αντισταθεί σε ένα γυναικείο πουκάμισο σε τόσο εκκεντρική απόχρωση;

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ