Follow us

Με γόβες ή sneakers | Η denim ολόσωμη φόρμα της Ιωάννας Μαλέσκου από Mango που ταιριάζει με τα πάντα

Το ιδανικό κομμάτι για κομψά, φθινοπωρινά σύνολα.

ioanna maleskou NDP Photo Agency

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει μία ολόσωμη φόρμα στο καθημερινό μας ντύσιμο. Εάν μάλιστα αυτό το τόσο ξεχωριστό ρούχο της γκαρνταρόμπας μας συνδυαστεί με τζιν ύφασμα, το combo είναι ασυναγώνιστο. Ειδικά την περίοδο του φθινοπώρου, μία τζιν ολόσωμη φόρμα μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε διαφορετικές περιστάσεις χωρίς να χρειαστεί να καταναλώσεις χρόνο και ενέργεια με το styling.

Απόδειξη πως σίγουρα χρειάζεται να επενδύσεις σε μία τζιν ολόσωμη φόρμα είναι το look της Ιωάννας Μαλέσκου. Σε ένα από τα επεισόδια της εκπομπής "Love It" που παρουσιάζει η Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ, φόρεσε μία τζιν ολόσωμη φόρμα με φερμουάρ από τη νέα συλλογή του Mango και τη συνδύασε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε γαλάζια απόχρωση από την ελληνική εταιρεία υποδημάτων, Envie Shoes.

Πώς θα φορέσεις τη denim ολόσωμη φόρμα σε διαφορετικές περιστάσεις

Σε casual βόλτες

Η τζιν ολόσωμη φόρμα είναι άνετη και πολύ πρακτική. Μπορείς να φορέσεις στο brunch με τις φίλες σου, τις χαλαρές βόλτες σου στην πόλη ή ακόμα και εκείνη την ημέρα που έχεις πολλές υποχρεώσεις και θα είσαι από το πρωί μέχρι το βράδυ εκτός σπιτιού. Όσον αφορά στα παπούτσια, η πρώτη σκέψη που μας έρχεται στο μυαλό είναι τα sneakers. Ωστόσο, εάν θέλεις κάτι διαφορετικό, ένα ζευγάρι loafers ή μπαλαρίνες είναι τέλεια επιλογή για αυτή την περίοδο.

Ένας έξυπνος τρόπος για να αναβαθμίσεις τα σύνολα σου είναι να δημιουργήσεις layering. Να φορέσεις δηλαδή μέσα από την ολόσωμη φόρμα κάποιο πουκάμισο ή τοπ σε κάποιο ιδιαίτερο χρώμα ή μοτίβο. Αυτή θα είναι και η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά στις εμφανίσεις σου.

Σε βραδινή έξοδο

Μία τζιν ολόσωμη φόρμα δεν χρειάζεται πολλά για να αναδειχθεί ως το ιδανικό κομμάτι για βραδινή έξοδο. Συνδύασε την με τα αγαπημένα σου party shoes, όπως γόβες, ψηλοτάκουνα πέδιλα ή mules και δώσε ιδιαίτερη προσοχή στα αξεσουάρ. Ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα statement κολιέ θα αναβαθμίσει αμέσως την εμφάνιση σου.

Extra Tip

Οι ολόσωμες φόρμες όπως αυτή της Ιωάννας Μαλέσκου θα σου φανούν πολύ χρήσιμες ακόμα και τον χειμώνα. Συνδύασε τες με πουλόβερ και κάπως έτσι θα πάρουν τον ρόλο του παντελονιού.

Το look της Ιωάννας Μαλέσκου

Loading...
Loading...
Loading...

Get the Look

Ολόσωμη φόρμα denim φερμουάρ Mango

Βαμβακερή denim ολόσωμη φόρμα Mango

Ολόσωμη φόρμα denim ζώνη Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ