Follow us

Από το πρωί μέχρι το βράδυ | 4 κομμάτια που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση

Το στιλιστικό μάθημα της ημέρας που θα σου λύσει τα χέρια.

Από το πρωί μέχρι το βράδυ | 4 κομμάτια που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση Pixel Formula

Ο καιρός επιτέλους αλλάζει, η θερμοκρασία πέφτει και ο δροσερός ο αέρας του φθινοπώρου γεμίζει τα πρωινά και τα βράδια μας. Η γκαρνταρόμπα έτσι μπαίνει σε fall mode και τα staple της φθινοπωρινής συλλογής μας, που περιμέναμε με ανυπομονησία να φορέσουμε, περνούν στη πρώτη ''γραμμή'' του styling. Σήμερα, ωστόσο, δεν θα κάνουμε λόγο για τις τάσεις αυτής της σεζόν ή στα κομμάτια, που κερδίζουν τη ψήφο εμπιστοσύνης των fashionistas ανά τον κόσμο. Όχι, σήμερα θα σου μιλήσουμε για τα 4 κομμάτια της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας σου, που μπορούν να σε συνοδεύσουν από το γραφείο μέχρι την βραδινή έξοδο. Με λίγα λόγια σήμερα το ''μάθημα'' έχει να κάνει με styling tips.

Day to night 101

Ξέρουμε πως ο ''χρόνος είναι χρήμα'' και αδιαμφισβήτητα είναι το πιο ακριβό νόμισμα, για αυτό και πρέπει να το αξιοποιούμε έξυπνα. Αντί, λοιπόν, να τον ξοδεύεις αλόγιστα και χωρίς πραγματική ουσία στην απεγνωσμένη εύρεση των ιδανικών κομματιών για κάθε περίσταση, εμείς σου βρήκαμε τη στιλιστική συνταγή, που θα σου λύσει τα χέρια. Άλλωστε, και εμείς αντιμετωπίζουμε παρόμοια προβλήματα και μέσα από τη δουλειά μας ως συντάκτριες μόδας βρήκαμε τη λύση.

Κάνοντας μία ενδελεχή έρευνα στις τάσεις, τις νέες συλλογές και τους λογαριασμούς στα social media των αγαπημένων μας fashionistas ξεχωρίσαμε key items, που μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη τόσο στο γραφείο όσο και στη βόλτα μετά το πέρας της δουλειάς. Είναι on trend κομμάτια, που θα αναβαθμίσουν κάθε look σου.

Ας τα δούμε πιο αναλυτικά.

Pop of Colour: Φέρε χρώμα τόσο στο office style σου όσο και στις εξόδους σου επιλέγοντας ένα παντελόνι, μία τσάντα, ένα ζευγάρι παπούτσια, ένα blazer, ένα τζάκετ, ένα πουκάμισο ή ένα κασμιρένιο πουλόβερ σε έντονη απόχρωση. Αποτελεί μία μικρή πινελιά, που θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα στην αναβάθμιση του συνόλου, χωρίς να προσθέσεις περισσότερα κομμάτια ή να αλλάξεις μετά το γραφείο.

Loading...

Leather Pants: Το δερμάτινο παντελόνι είναι ένα all time classic κομμάτι, που μπορείς να αξιοποιήσεις σε κάθε σου εμφάνιση. Επιβλητικό και σέξι, το παντελόνι αυτό είναι ό,τι χρειάζεσαι για τα looks σου, ενώ συνδυάζεται και με τα αγαπημένα σου ζιβάγκο, πουκάμισα και πουλόβερ.

Loading...

Floral/Tartan/Animal etc. Print Dress: Τι να πούμε για το μίντι φόρεμα με το διαχρονικό print, που δεν έχουμε τονίσει ήδη; Είναι απαραίτητο στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου και συνδυασμένο είτε με μπότες είτε με platform heels θα κάνεις αξιοζήλευτες εμφανίσεις.

Loading...

Pumps: Όταν αναφερόμαστε στον όρο ''pumps'' δεν μιλάμε για τις δωδεκάποντες γόβες. Κάνουμε λόγο για τις μεσαίου ύψους αλλά και τις kitten heels γόβες, με το άνετο τακούνι και τον πολυτελή και κομψό χαρακτήρα, που θα κάνει κάθε εμφάνιση σου να φαίνεται σαφώς πιο σοφιστικέ. Φρόντισε να επενδύσεις σε ένα τέτοιο παπούτσι, καθώς θα μπορέσεις να το φορέσεις από το γραφείο μέχρι το ποτό σου.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ