Follow us

Η Rihanna τα κατάφερε ξανά | Το Bottega Veneta look που έκανε τους πάντες να μιλούν

Μία custom made δημιουργία από έναν exclusive σχεδιαστή.

rihanna Splash News / Ideal Image

Τραγουδίστρια, επιχειρηματίας και σχεδιάστρια, η Rihanna μπορεί να τα κάνει όλα και να τα κάνει επιτυχημένα. Φημίζεται τόσο για τα τραγούδια της όσο και για το στιλ της. Κάθε της εμφάνιση είναι αφορμή για συζητήσεις αλλά και έμπνευση. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το look πριν μερικές εβδομάδες, στο οποίο είχε φορέσει ένα loose σκισμένο τζιν με μία φόρμα από μέσα; Και δεν κάνουμε αναφορά για τα looks των κόκκινων χαλιών, καθώς θα πληκτρολογούμε μέχρι αύριο για να τα αναλύσουμε. Όπως και να έχει η Rihanna είναι ένα πραγματικό fashion icon και το απέδειξε για άλλη μια φορά με μία custom made δημιουργία του οίκου Bottega Veneta και του καλλιτεχνικού διευθυντή του, Daniel Lee.

Πιο συγκεκριμένα, η Rihanna εμφανίστηκε στην εκδήλωση, όπου γιόρτασε το τρίτο fashion show για τη σειρά εσωρούχων της Savage x Fenty, με μία δημιουργία ειδικά φτιαγμένη από τον Daniel Lee. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη περίπτωση, αφού τόσο ο σχεδιαστής όσο και ο οίκος δεν δημιουργούν γενικά custom made σύνολα, μόνο σε ειδικές περιπτώσεις, οι οποίες είναι μετρημένες στα δάκτυλα. Βέβαια, όταν η Riahanna στο ζητάει, εκεί τα πραγμάτα αλλάζουν.

Το Bottega Veneta look της Rihanna

Ο οίκος Bottega Veneta, που από το 2018 έχει επανέλθει ανάμεσα στα πιο δυνατά ονόματα της βιομηχανίας της μόδας χάρη στα σχέδια του Danile Lee, είναι γνωστός για τη μινιμαλιστική διάθεση του. Έτσι, μας έκανε εντύπωση το λαμπερό σύνολο, που έφτιαξε για τη Rihanna. Κοιτώντας, όμως, καλύτερα διακρίνουμε τα χαρακτηριστικά του οίκου: Καθαρές γραμμές, halter λαιμόκοψη και έντονη pop απόχρωση -δεν θα μπορούσε παρά να ανήκει στο πορτοφόλιο του Daniel Lee. Η Rihanna φόρεσε ένα μίνι φόρεμα και μία cropped sporty ζακέτα, ένα look με street style αισθητική, που συνδύαζε τόσο τη στιλιστική ταυτότητα του οίκου όσο και της τραγουδίστριας.

Η Rihanna τα κατάφερε ξανά | Το Bottega Veneta look που έκανε τους πάντες να μιλούν

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ